Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ECONOMIE

LIVE VIDEO: Compania Transavia construiește un spital la Alba Iulia. Declarația omului de afaceri Ioan Popa

Publicat

Proprietarul Companiei Transavia, Ioan Popa, a făcut joi o serie de declarații la sediul din Sântimbru al firmei.

Compania Transavia finanțează construcția Centrului Medical de Recuperare pentru copii, Maria Beatrice. Anunțul a fost făcut, joi, 6 iunie, la o conferință de presă susținută de omul de afaceri Ioan Popa alături de Theodora Popa și Sebastian Onac, președintele asociației Maria Beatrice.

„Pe banii companiei Transavia și ai mei personal, dacă este nevoie, ai familiei mele se va construi acest spital”, a declarat Ioan Popa.

Centrul se va numi ”Transavia Medical Center”, a mai declarat patronul companiei Transavia.

„Am avut o preocupare în ultimii ani, în a realiza ceva în Alba, ceva care să poarte numele companiei. Am tot încercat pe la autorități, pe la diverși, să găsim ceva care să fie de utlitate publică, nu să fie ceva de care să beneficieze cineva sau să facă neapărat o afacere din el. Ne-am intersectat cu cei de lângă noi, de aici, (n.r. Sebastian Onac, președintele Maria Beatrice), care și dumnealui avea în gândirea sa realizarea unui proiect mai mare decât ce face acum, astfel încât s-a născut această idee de a construi un centru medical, un spital în Alba Iulia, un spital de recuperare pentru copii.

Pentru copiii care au un handicap, mai mult sau mai puțin sever, după naștere, fie care l-a dobândit în cursul vieții dintr-un accident, sau știu eu, din alte motive. În urmă cu un an și ceva a luat ființă ideea asta și acest spital este în lucru.

Noi am vrut să nu îl anunțăm, am vrut să îl anunțăm când va fi finalizat, dar întrucât știti nu poți să construiești o clădire de asemenea dimensiuni și să nu lase urme, să nu se vadă, am constatat că trebuie să facem acest anunț, deoarece lumea începe să întrebe ce se construiește acolo, cine face și ce direcție are clădirea aia, ce obiect va avea. 

Astfel încât, domnul Onac are un centru de recuperare, mai mic, care funcționează în chirie la Căminul de bătrâni, eu am rămas impresionat la primul contact cu acesta și l-am întrebat ce îl mână în luptă, mi-a explicat și ce gândire are și am hotărât împreună să facem acest lucru. Deci, pe banii companiei Transavia și ai mei personali, dacă va fi cazul se va construi acest spital. Centrul va fi ridicat intergral până la sfârșitul anului”, a mai declarat Ioan Popa.

„Eu doresc să vă spun că în ceea ce privește activitatea companiei Transavia, acțiunile sociale sunt foarte importante pentru noi, întotdeauna am dorit să oferim și noi înapoi comunității ceva din ce primim, astfel încât acest proiect sperăm să aducă cât mai multe beneficii atât comunității locale cât și naționale.

Transavia a investit până acum în sport, educație și sănătate. În ceea ce privește sănătatea, pe lângă remodernizarea unor facilități din cadrul Spitalului Județean Alba Iulia au mai avut loc și alte invervenții pe care noi le-am făcut prin țară”, a declarat Theodora Popa.

Transavia este unul dintre cele mai reputate businessuri de familie românești, cu o experiență de 28 de ani pe piață, timp în care a devenit liderul local al industriei de carne de pui. Companie cu capital 100% românesc, Transavia operează sustenabil cu un model de business integrat vertical pentru a oferi cel mai bun standard de alimentație consumatorilor români și de pretutindeni.

Transavia este totodată cel mai mare producător de carne de pui din Românioa. În ultimii 4 ani vânzările internaționale ale companiei au vizat preponderent Uniunea Europeană, în special datorită profilului și evoluției pieței cărnii de pasăre la nivel mondial.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Profesoara de engleză din Alba, care a întreținut relații sexuale cu un elev, condamnată la închisoare cu suspendare

Publicat

salistea

Profesoara de limba engleză de la școala ”David Prodan” din comuna Săliștea, acuzată că a întreținut relații sexuale cu un elev, a fost condamnată la închisoare cu suspendare.  D.A. Elena a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției în urmă cu două luni, iar în data de 24 iunie, acordul a fost recunoscut. În urma […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania, la munte și la mare până în 7 iulie. Temperaturi și precipitații în următoarele două săptămâni

Publicat

munti meteo

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza de vreme pentru următoarele două săptămâni, în regiuni din țară. În Transilvania, temperaturile cresc în prima săptămână, apoi scad în primul weekend cu aproximativ 8 grade Celsius. În Transilvania, media temperaturilor maxime va fi în creștere de la 28 de grade în prima zi, până la 32 – […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Trafic blocat pe DN 67C între Tău si Oașa. Pentru deblocare intervin pompierii din Alba Iulia, Sebeș și SVSU Sugag

Publicat

colaj drum

Pompierii din Alba Iulia alături de cei din Sebeș intervin luni, în jurul orei 17:30, cu două autospeciale și 10 subofițeri pentru deblocarea drumului DN 67 C între barajul Tău si Oașa.   Momentan traficul pe drumul respectiv este blocat.   Potrivit ISU Alba, la fața locului intervine și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Șugag. […]

Citește mai departe
Publicitate

CUGIR

Investiție de aproape 10 milioane de euro la Cugir din fonduri UE: bike-sharing, autobuze hibrid și străzi modernizate

Publicat

cugir

Printr-o investiție de aproape 10 milioane de euro, din fonduri europene, la Cugir se vor moderniza peste 14 kilometri de străzi și se vor achiziționa șase autobuze hibride. De asemenea, proiectul prevede și amenajarea a 41 de noi stații de autobuz și vor fi cumpărarea a 70 de biciclete pentru bike-sharing.  Valoarea totală a proiectului […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate