Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ECONOMIE

LIVE VIDEO: Compania Transavia construiește un spital la Alba Iulia. Declarația omului de afaceri Ioan Popa

Publicat


Proprietarul Companiei Transavia, Ioan Popa, a făcut joi o serie de declarații la sediul din Sântimbru al firmei.

Compania Transavia finanțează construcția Centrului Medical de Recuperare pentru copii, Maria Beatrice. Anunțul a fost făcut, joi, 6 iunie, la o conferință de presă susținută de omul de afaceri Ioan Popa alături de Theodora Popa și Sebastian Onac, președintele asociației Maria Beatrice.

„Pe banii companiei Transavia și ai mei personal, dacă este nevoie, ai familiei mele se va construi acest spital”, a declarat Ioan Popa.

Centrul se va numi ”Transavia Medical Center”, a mai declarat patronul companiei Transavia.

„Am avut o preocupare în ultimii ani, în a realiza ceva în Alba, ceva care să poarte numele companiei. Am tot încercat pe la autorități, pe la diverși, să găsim ceva care să fie de utlitate publică, nu să fie ceva de care să beneficieze cineva sau să facă neapărat o afacere din el. Ne-am intersectat cu cei de lângă noi, de aici, (n.r. Sebastian Onac, președintele Maria Beatrice), care și dumnealui avea în gândirea sa realizarea unui proiect mai mare decât ce face acum, astfel încât s-a născut această idee de a construi un centru medical, un spital în Alba Iulia, un spital de recuperare pentru copii.

Pentru copiii care au un handicap, mai mult sau mai puțin sever, după naștere, fie care l-a dobândit în cursul vieții dintr-un accident, sau știu eu, din alte motive. În urmă cu un an și ceva a luat ființă ideea asta și acest spital este în lucru.

Noi am vrut să nu îl anunțăm, am vrut să îl anunțăm când va fi finalizat, dar întrucât știti nu poți să construiești o clădire de asemenea dimensiuni și să nu lase urme, să nu se vadă, am constatat că trebuie să facem acest anunț, deoarece lumea începe să întrebe ce se construiește acolo, cine face și ce direcție are clădirea aia, ce obiect va avea. 

Astfel încât, domnul Onac are un centru de recuperare, mai mic, care funcționează în chirie la Căminul de bătrâni, eu am rămas impresionat la primul contact cu acesta și l-am întrebat ce îl mână în luptă, mi-a explicat și ce gândire are și am hotărât împreună să facem acest lucru. Deci, pe banii companiei Transavia și ai mei personali, dacă va fi cazul se va construi acest spital. Centrul va fi ridicat intergral până la sfârșitul anului”, a mai declarat Ioan Popa.

„Eu doresc să vă spun că în ceea ce privește activitatea companiei Transavia, acțiunile sociale sunt foarte importante pentru noi, întotdeauna am dorit să oferim și noi înapoi comunității ceva din ce primim, astfel încât acest proiect sperăm să aducă cât mai multe beneficii atât comunității locale cât și naționale.

Transavia a investit până acum în sport, educație și sănătate. În ceea ce privește sănătatea, pe lângă remodernizarea unor facilități din cadrul Spitalului Județean Alba Iulia au mai avut loc și alte invervenții pe care noi le-am făcut prin țară”, a declarat Theodora Popa.

Transavia este unul dintre cele mai reputate businessuri de familie românești, cu o experiență de 28 de ani pe piață, timp în care a devenit liderul local al industriei de carne de pui. Companie cu capital 100% românesc, Transavia operează sustenabil cu un model de business integrat vertical pentru a oferi cel mai bun standard de alimentație consumatorilor români și de pretutindeni.

Transavia este totodată cel mai mare producător de carne de pui din Românioa. În ultimii 4 ani vânzările internaționale ale companiei au vizat preponderent Uniunea Europeană, în special datorită profilului și evoluției pieței cărnii de pasăre la nivel mondial.


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT grav la Bucerdea Vinoasă. Un bărbat a murit, după ce s-a izbit cu mașina de o casă

Publicat

Un accident rutier grav s-a petrecut sâmbătă seara, în localitatea Bucerdea Vinoasă. Un bărbat de 43 de ani și-a pierdut viața. Știrea inițială Potrivit ISU Alba, este vorba despre o mașină care a ajuns în afara carosabilului, iar o persoană era în stare de inconștiență. La fața locului intervine detașamentul de pompieri Alba Iulia, pentru […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Trei tineri din Alba Iulia, cu dosare penale, după o postare cu informații false pe Facebook

Publicat

Trei persoane din Alba Iulia sunt cercetate penal după ce au publicat pe o rețea de socializare informații false și ar fi instigat la violență împotriva forțelor de ordine, anunță IPJ Alba. Potrivit sursei citate, sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de comunicarea de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Coronavirus în România: A crescut vârsta medie de îmbolnăvire. Structura pe vârste a pacienților

Publicat

Datele transmise sâmbătă de Grupul de Comunicare Strategică arată că vârsta medie de îmbolnăviri cu noul coronavirus a crescut la 46 de ani. Comparativ, luni, aceasta era de 42 de ani. Tot în intervalul celor șase zile, numărul cazurilor de COVID-19 a crescut de aproape trei ori: de la 576 la 1.452. Pe segment de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Pandemia de coronavirus. A crescut numărul cazurilor de violență domestică, în mai multe țări, din cauza carantinei

Publicat

SUA devine epicentrul pandemiei de coronavirus, înregistrând peste 100.000 de cazuri. La nivel mondial, peste trei miliarde de oameni au intrat într-un nou weekend de carantină. În țările afectate de pandemie, a fost semnalată o creștere a numărului de abuzuri și violență domestică. Aproape 600.000 de oameni erau infectați cu coronavirus în lume, sâmbătă. Virusul […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate