Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Declarații Viorica Dăncilă la Alba Iulia. Care este motivul vizitei în județ și ce schimbări s-au produs la PSD Alba

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHE3dCww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Viorica Dăncilă face o serie de declarații la Alba Iulia, la ieșirea de la Conferința Județeană a PSD. Ioan Dîrzu a fost confirmat prin vot deschis la șefia organizației, fiind totodată și singurul candidat pentru funcția de președinte. 

Aceasta se află sâmbătă în Alba Iulia pentru a se întâlni cu membri ai partidului, cu admiratori, dar și cu conducerile firmelor de stat din județ: Fabrica de Arme Cugir și Cupru Min Abrud. 

De asemenea, aceasta a partid la ședința organizației județene a partidului, care s-a desfășurat cu ușile închise pentru presă, la Casa de Cultură a Studenților din oraș. 

După amiază, Dăncilă ar putea merge la Festivalul Toamna Cugireană, spun organizatorii vizitei, însă asta doar dacă timpul îi va permite. 

Vezi și:  LIVE VIDEO: Viorica Dăncilă participă la Conferința Județeană a PSD Alba. Ce program are în județ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    sâmbătă, 21.09.2019 at 16:51

    PSD-ul in Alba e aproape o nulitate. Deci, in fruntea organizatiei a fost confimat tot o mulitate. Ceva normal si firesc.

    • Milu

      luni, 23.09.2019 at 10:37

      PSD-ul in general este o nulitate peste tot in tara.
      Dar cum si nulitatile ajung la putere, nu ar trebui sa ne mai mire nimic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax