Connect with us
Publicitate

CUGIR

LIVE VIDEO: Viorica Dăncilă participă la Conferința Județeană a PSD Alba. Ce program are în județ

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHE3dSww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Premierul Viorica Dăncilă, președinte al Partidului Social Democrat, participă, sâmbătă, de la ora 10.00, la Conferința Județeană a PSD Alba, în cadrul căreia vor fi aleși membri din conducerea organizației, au transmis reprezentanții oranizației județene.

Ședința are loc la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. De la ora 10 la ora 10,15, Viorica Dăncilă participă la o sesiune foto-video cu presa, urmând ca ulterior, de la ora 12,00, să susțină și o conferință de presă. 

LIVE Camera2:

De asemenea, staful prim-ministrului a anunțat că este posibil ca aceasta să participe și la Festivalul Toamna Cugireană, care se desfășoară la acest sfârșit de săptămână. 

Dăncilă se va întâlni, sau a făcut-o deja, și cu șefii a două companii foarte importante din Alba, care aparțin statului: Cupru Min SA Abrud și Fabrica de Arme Cugir. Aceasta este însoțită și de o parte dintre miniștri. 

De altfel, în legătură cu un eventual subiect grav care va fi discutat la întâlnirea cu conducerea Cupru Min Abrud, Alba24 a scris în urmă cu două zile.

Citește și: Cupru Min Abrud, PRESATĂ ”de sus” să cumpere ”cadavrul” exploatării de la Moldova Nouă, cu tot cu datorii și obligații de mediu

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 21.09.2019 at 13:05

    Am trecut si eu pe acolo si am vazut o pancarda mare pe care scria PUTERNICI IMPREUNA si jos era loc liber. M-am tot gandit cu cine impreuna, ce ar fi trebuit sa scrie acolo si cred ca am aflat. Cu ….hotii !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax