Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Dezbatere legată de calitatea aerului, la Sebeș. Măsuri speciale: participanților li se ia temperatura la intrare

Publicat

Autoritățile din Sebeș s-au întâlnit luni cu cetățenii pentru a dezbate calitatea aerului din oraș. Întâlnirea are loc începând cu ora 17.00, la sediul Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, în sala de festivități „Radu Stanca”.

UPDATE: La dezbateri participă prefectul Nicolae Albu, primarul Dorin Nistor și reprezentanți ai Gărzii de Mediu Alba (Emil Hălălai), Consiliului Județean Alba (Dumitru Fulea).

Citește și Sute de cetățeni solicită APM Alba SUSPENDAREA actualizării autorizației pentru instalația de formaldehidă de la Kronospan Sebeș

Edilul Sebeșului a decis organizarea acestei întâlniri după ce, în ultima perioadă, în oraș au fost confirmate depășiri ale valorilor poluanților în mai multe zile consecutiv, astfel că situația va fi dezbătută împreună cu toți cei interesați.

”Primăria Municipiului Sebeș anunță toți cetățenii interesați că evenimentul a fost avizat favorabil de Direcția de Sănătate Publică Alba, cu mențiunea că întrunește un risc scăzut, dar organizarea sa nu exclude riscul apariției și propagării transmiterii infecției”, au transmis reprezentanții Primăriei Sebeș.

  • Accesul în incinta Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș va fi posibil începând cu ora 16:00, parcurgând o serie de etape preventive (măsurarea temperaturii, completarea unei liste de prezență și a unor formulare specifice). Vor fi puse la dispoziție șervețele și gel dezinfectant pentru mâini. Cetățenii vor fi întâmpinați de personal cu pregătire medicală – au spus reprezentanții instituției.

Pentru a preîntâmpina răspândirea COVID-19, vă rugăm să respectați următoarele măsuri minimale:

  • Rămâneți acasă când sunteți bolnav, cu excepția cazurilor de îngrijire medicală.
  • Acoperiți-vă gura și nasul în timpul tusei și strănutului cu un șervețel, apoi aruncați șervețelul în coșul de gunoi.
  • Spălați-vă des pe mâini cu apă și săpun cel puțin 20 de secunde, în special după ce mergeți la baie, înainte de a mânca, după ce vă suflați nasul, tușiți sau strănutați.
  • Evitați să vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile nespălate.
  • Curățați și dezinfectați zilnic suprafețele și obiectele atinse frecvent.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax