Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Maestrul Ioan Bocșa, în concert în Piața Cetății din Alba Iulia, alături de Ansamblul Icoane

Publicat

În Piața Cetății din Alba Iulia, sâmbătă seara are loc un concert susținut de maestrul Ioan Bocșa alături de Ansamblul Icoane. Spectacolul este transmis live pe pagina de Facebook alba24.ro. 

De asemenea, înainte de spectacolul de muzică, la ora 19.00, în Cetatea Alba Carolina a avut loc schimbul de gardă, o premieră de altfel, deoarece momentul avea loc de obicei numai la ora 12.00.

Însă în ultima perioadă, mai multe voci au susținut că schimbul de gardă să se desfășoare și seara și din câte se pare reprezentații Primăriei Municipiului Alba Iulia au ținut cont de acest fapt.

De altfel Cetatea Alba Carolina a fost animată toată ziua de sâmbătă: de la ora 12.00 a avut loc o reprezentație a schimbului de gardă, între ora 11.00 și 16.00 s-au desfășurat ateliere antice.

Activitățile culturale continuă și duminică în Cetatea Alba Carolina cu schimbul de gardă de la ora 12.00 și un spectacol de muzică și dans, în Piața Cetății:  Transylvania Art Tango.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax