Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE-VIDEO: Mașină plină cu gunoaie, în fața Primăriei Alba Iulia. Protest al rromilor dintr-un cartier al orașului

Publicat

Rromii din cartierul albaiulian Lumea Nouă, nemulțumiți de faptul că autoritățile locale nu au ridicat de luni de zile mormanele de gunoi din zona talciocului, au încărcat deșeuri într-o mașină s-au deplasat joi după-amiaza în fața Primăriei Alba Iulia, unde au amenințat că le vor descărca în fața instituției. 

Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că autoritățile locale nu au ridicat gunoaiele din zona talciocului de luni de zile.

Vezi și VIDEO: ”Monumentul” nesimțirii și al nepăsării din Alba Iulia. Deșertul de gunoaie de la marginea ”smart city-ului”

Problema gunoaielor aruncate pe un teren aflat pe strada Gheorghe Șincai a fost semnalată încă de anul trecut. Zona a devenit, treptat, un adevărat focar de infecție. Sute de metri pătrați au fost „invadați” de gunoaie, purtate de vânt.

Vezi și FOTO-VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi ad-hoc pe o stradă din Alba Iulia. Peisaj dezolant, înainte de 1 Decembrie

Vezi și VIDEO ȘTIREA TA: ”Oaza” de gunoi de la talciocul din Alba Iulia. În centru colectare selectivă, la periferie, colectivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Gicu

    joi, 11.04.2019 at 18:08

    D l purtător de cuvânt va orbește soarele?daca ar fi de semnat un contract bănos cu vreo firma de casa, ar exista soluții?????

  2. pilu

    joi, 11.04.2019 at 21:18

    Ati gresit adresa. Gunoiul trebuia descarcat in fata casei viitorului europarlamentar, ca el este capul tuturor neputintelor din Alba Iulia.

  3. c8ilu

    vineri, 12.04.2019 at 06:45

    puneti mana si faceti curat… ca de munca va feriti ca dracu de tamaie. Ce, a venit cineva sa va faca gunoi acolo? Platiti serviciul de salubritate ca toti cetatenii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax