Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO – Papa Francisc în cartierul de rromi din Blaj. ” Vă cer o mare favoare: Să vă rugați pentru mine”

Publicat

Ultima oprire a lui Papa Francisc, înainte de a pleca înapoi la Roma, este în cartierul de rromi, ”Barbu Lăutaru” din Blaj.

Aici Sanctitatea Sa are o întâlnire cu reprezentanții rromilor și vizitează noua biserică greco-catolică, cu hramul „Sfântul Apostol Andrei și Fericitul Episcop Ioan Suciu”.

Papa Francisc a stat mai bine de 20 de minute, în comunitatea rromă din Blaj, timp în care a ținut o predică prin care a încurajat ajutorul reciproc în comunitate, respectul reciproc și bucuria de a trăi. 

La sfârșitul discursului Papa Francisc a zis: ”Aceasta este ultima întâlnire din cadul vizitei mele în România. am venit în această țară frumoasă și primitoare ca pelerin și frate, pentru a trăi diferite întâlniri. Iar acum ma întorc acasă îmbogățit, luând cu mine locuri și momente, dar mai ales chipuri. Chipurile noastre vor da culoare amintirilor mele și vor fi prezentate în rugăciunea mea. vă mulțumesc și vă duc cu mine! Iar acum vă binecuvântez, dar mai întâi vă cer o mare favoare: să vă rugați pentru mine! Mulțumesc!”

Imediat după întâlnirea din comunitatea rromă, Papa Francisc a plecat către Sibiu, unde timp de 10 minute își va lua rămas bun de la România și se va îmbarca în avionul către Roma. 

CITEȘTE ȘI: LIVE VIDEO: Papa Francisc a ajuns la Blaj. Peste 100.000 de pelerini, prezenți pe Câmpia Libertății și în oraș

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax