Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

LIVE VIDEO: Premierul României, Nicolae Ciucă, în vizită la Târgul de învățământ profesional, de la Colegiul HCC din Alba Iulia

Publicat

Premierul României, Nicolae Ciucă, se află în aceste momente, în vizită la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

În sala de sport a Colegiului se desfășoară prima ediție a târgului ofertelor educaționale prin care se încearcă promovarea învățământului profesional și dual.

Vezi și LIVE VIDEO: Promoția 103 a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Ceremonia de absolvire

Programul premierului Ciucă, în județul Alba, a început de dimineață cu o vizită la Transavia și a continuat apoi cu o vizită la Star Assembly din Sebeș.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Premierul Ciucă, în vizită la compania Transavia, în Alba. Măsurile anunțate pentru sprijin în agricultură

De asemenea acesta a mers la o depunere de coroane de flori la Statuia lui Lucian Blaga din Lancrăm.

După participarea la târgul de la Colegiul HCC, Nicolae Ciucă, va avea o vizită la Arhiepiscopia Ortodoxă din Alba Iulia. Apoi, va avea loc o conferință de presă, de la ora 14.30, la sediul Prefecturii din Alba.

În perioada 11-12 mai, la Alba Iulia se desfășoară Târgul ofertelor educaționale, organizat de Inspectoratul Școlar Județean. Elevii care doresc să dea admitere la liceele din învățământul profesional și dual pot afla direct, de la reprezentanții unităților de învățământ și ai firmelor cu care colaborează, detalii despre specializări, avantaje și variante în carieră.

Vezi Târgul ofertelor educaționale la Alba Iulia pentru admitere la liceele din învățământul profesional. Detalii pentru elevi

La târg participă echipe de la 18 licee din Alba și de la firme implicate în învățământul dual. Sunt amenajate standuri la care tinerii pot discuta cu reprezentanții unităților de învățământ și ai companiilor.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax