Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE-VIDEO: Radu Valahu, o nouă demonstrație de forță la Alba Iulia. Publicul aflat la Truck Tuning Art, invitat la skanderberg

Publicat

Radu Valahu revine în Cetatea Alba Carolina, duminică, în ultima zi a festivalului Truck Tuning Art 2023, pentru încă un spectacol – demonstrație de putere într-o nouă confruntare cu „Titanii Șoselelor”.

În timp ce era legat de un cap tractor, acesta a tras cu forța brațelor un alt cap tractor. În cadrul celei de-a doua demonstrații, Radu Valahu a tras un cap tractor și o benă, cu o greutate totală de circa 15 tone. Acesta este cel de-al 17 record al lui.

„Toată lumea mă întreabă ce mănânc. Această forță o am de 37 de ani de când fac sport de performanță și mă antrenez ca un nebun. Cred în nebunia mea, îmi place să mă autodepășesc. (…) Trebuie să fi pregătit psihic să crezi în ceea ce faci, să ai o inimă puternică, să te folosești de iubirea oamenilor care sunt lângă tine.

Vezi și VIDEO Cum arată camionul care are în cabină un sicriu în loc de pat. ”Dracula” a făcut peste 500.000 de kilometri, în toată Europa

Ideea e că oamenii îți dau putere, oamenii îți dau motivație. Am 16 recorduri mondiale, acesta e al 17-lea cu siguranță. Nu cred că a mai tras nimeni doar din brațe, din forța mâinilor, un camion de 17 tone. Mă simt bine, că am dus misiunea la capăt, că acești oameni mă iubesc și că sunt român”, a spus Radu.

Cel mai puternic om al României își va demonstra forța și va accepta orice provocare în skanderberg din partea albaiulienilor și turiștilor prezenți la festivalul camioanelor tunate.

Reamintim faptul că sâmbătă seara, Radu Valahu a tractat un TIR, în remorca acestuia aflându-se circa 70 de oameni.

Vezi și LIVE-VIDEO: Radu Valahu, demonstrație de tehnică și forță la Alba Iulia, la Truck Tuning Art. A tractat un camion

Bucureşteanul Radu Georgescu, zis Radu Valahu şi-a făcut un renume din participarea la competiţii de skandenberg şi la probe extreme de forţă.

Este instructor de culturism şi fitness şi multiplu campion naţional la skandenberg.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax