Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Liviu Dragnea, la un pas de a ieși din închisoare, pentru o zi. Permisia i-a fost aprobată de o comisie de liberări

Publicat

d

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea este tot mai aproape de a primi o zi de permisie din Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de 3 ani și jumătate de închisoare, anunță Digi24.

Noua cerere de a ieși din închisoare a lui Liviu Dragnea a fost semnată din nou de şeful parcului auto unde fostul președinte al PSD lucrează ca mecanic după gratii, același care a semnat-o și săptămâna trecută, iar directorul Penitenciarului Rahova a respins-o.

De această dată, cererea a fost aprobată și de o comisie de liberări. Rămâne de văzut dacă și conducerea închisorii va fi de acord. În acest caz, fostul lider PSD ar trebui să iasă din închisoare la începutul săptămânii viitoare, în una din zilele de 4, 5 sau 6 noiembrie.

În continuare sunt voci din sistemul penitenciar care spun că această recompensă este acordată mult prea devreme deoarece pentru început deținuților li se suplimentează numărul de pachete și de vizite pe care le pot primi, abia apoi se ajunge la eliberări de o zi.

Din punct de vedere legal, permisia de o zi se acordă după patru luni, Liviu Dragnea fiind încarcerat de cinci luni, însă oamenii din sistem afirmă că de cele mai multe ori acestea se acordă după cel puțin un an de zile de pedeapsă.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax