Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Localnic din comuna Jidvei, la spital, după ce a fost bătut de un tânăr de 17 ani. S-au certat din cauza unei păşuni

Publicat

oi pasuneÎn timp ce se afla cu oile la păscut, un bărbat din Jidvei a fost snopit în bătaie de un tânăr de 17 ani din comună. Victima agresiunii a ajuns la spital cu leziuni la cap, torace şi braţ. În funcţie de concluziile medico-legale, poliţiştii vor decide încadrarea faptei.

Incidentul a fost sesizat la poliţie marţi, la ora 17.10. Din primele cercetări efectuate a rezultat că în aceeaşi zi, în jurul orei 15.40, în timp ce se afla cu oile la păscut, în locul numit „După Deal” , pe raza localităţii Căpâlna de Jos, M.T., de 44 de ani a fost agresat de I.V.A., de 17 ani, pe fondul unui conflict spontan legat de locul de pășunare.

În urma agresiunii, M.T. a suferit mai multe leziuni la nivelul capului, toracelui şi a unui braţ.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Blaj, unde a rămas sub supraveghere medicală, starea sa de sănătate fiind stabilă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment, urmând ca, în funcţie de rezultatul acestora şi concluziile medico legale ce vor fi formulate în cauză, să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax