Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Localnicii din Coșlariu ÎNGROZIȚI: O haită de lupi a atacat o turmă de capre pe o pășune din localitate

Publicat

gizmodo.com

O haită de lupi a făcut ravagii miercuri seară într-o turmă de capre care era la păscut pe pășunea din Coșlariu, comuna Sântimbru. Lupii au atacat animalele și au omorât două capre și doi iezi.

Patru lupi au atacat o turmă de capre miercuri, 15 august, în jurul orei 20:00. Animalele se aflau la păscut pe pășunea Coșlariu din comuna Sântimbru, când haita de lupi a atacat și a omorât o capră, un țap și doi iezi.

Cristian Radu Balnaș, proprietarul caprelor, afirmă că lupii au venit cel mai probabil din Pădurea Gălzii, au trecut  șoseaua pe la Oiejdea și au ajuns în localitatea Coșlariu, unde se află pășunea pe care au atacat.

După spusele sale, un atac al lupilor ar mai fi existat în luna martie când o haită de lupi ar fi ajuns în mijlocul satului și ar fi atacat o turmă de oi.

Veterinarul satului i-a transmis acestuia că dacă caprele nu sunt întregistrate într-un sistem electronic nu va fi despăgubit pentru pagubele sale.

Ba mai mult administrația locală este în concediu și de două zile persoana păgubită nu a avut unde  să raporteze incidentul pentru a putea fi luate măsuri.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cristi

    joi, 16.08.2018 at 19:40

    Mai taceti cu lupii or fost caini care ai lasa alti pe pasune

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax