Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Localnicii din zeci de localități din Alba primesc APĂ cu PORȚIA. Cod Portocaliu de caniculă. Ce motive invocă apă CTTA Alba

Publicat

Apă cu porția: De asta au parte localnicii din zeci de localități din Alba, în aceste zile. Cu un Cod Portocaliu în vigoare de caniculă, oamenii din localitățile vizate primesc apă după program. 

Motivul invocat de APA CTT Alba este că în aceste zile este un consum foarte mare de apă potabilă. Reprezentații companiei fac un apel către populație și le spun să folosească apa cu responsabilitate.

Ce localități au apă cu porția

În intervalul orar 23.00-05.00 : Mihalt, Obreja, Cistei, Bucerdea Granoasa, Sancel, Iclod, Lunca Tarnavei, Sona, Valea Lunga, Glogovat, Lunca, Lodroman

CITEȘTE ȘI: Cod Portocaliu de caniculă, dar și ploi torențiale în județul Alba pentru ziua de sâmbătă. Când vor fi furtuni, vijelii și fulgere

De asemenea, în comunele:

Gârda de Sus ( Ghetari, Ocoale, Mununa, Hanasesti, Dealu Frumos si Garda Seaca), Garbova, Cergau, Rosia de Secas, Valea Lunga, localitatile Sanbenedic, Medves, Alecus, Cetatea de Balta si Panade, precum si zonele inalte ale comunelor: Ciugud, Berghin si Ohaba, furnizarea se va face in functie de rezervele acumulate in rezervorul de înmagazinare.

Ce spun reprezentații APA CTTA Alba

”Având în vedere temperaturile foarte ridicate din aceste zile și implicit consumul mare de apa potabila, SC APA CTTA SA ALBA este nevoită să raționalizeze apa în mai multe localităţi din județ.

Resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesara refacerea periodica a acestora.

SC APA CTTA SA ALBA face apel către populaţie, să folosească apa potabila cu responsabilitate, strict pentru consum propriu şi în scop menajer, in caz contrar, exista posibilitatea ca programul de rationalizare sa fie implementat pentru mai mult timp sau chiar sistarea furnizării”, au  transmis reprezentanții APA CTTA Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Albaiulian

    sâmbătă, 22.06.2024 at 14:25

    Rușine Apa-Canal!va bateti joc de clienti in plina vara,cand are omul mai multa nevoie de apa..nu e posibil asa ceva…pe facturi incasati o gramada de bani..si oferiti bataie de joc..Va invitam pe voi sefilor Apa Canal,pe o vara asa calduroasa sa faceti un dus..la noi unde nu ne dati apa…RUSINEE!

  2. facsimil

    sâmbătă, 22.06.2024 at 18:29

    apă ctta = batjocură și nesimțire.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax