Connect with us
Publicitate

CUGIR

Locuitorii de pe mai multe străzi din Cugir au rămas fără apă potabilă, după o avarie. Ce zone sunt afectate

Publicat

Mai multe străzi din Cugir au rămas miercuri, 7 iunie, fără apă potabilă, din cauza unei avarii la conducta principală de distribuție a apei.

Anunțul a fost făcut de reprezentații APA CTTA. Potrivit acestora, ”din cauza unei avarii la conducta principală de distribuție a apei potabile a orașului Cugir, produsă în data de 07.06.2023, pe str St.O.Iosif, SC APA CTTA SA- Sucursala Cugir anunta consumatorii ca se va întrerupe furnizarea apei potabile pe str St.O.Iosif, Decebal, Dealului, Crisan și Ștrandului, până la remedierea acesteia”, se arată în comunicatul companiei.

De asemenea, atât pe parcursul desfășurării lucrărilor cât și la sfârșitul acestora, pot apărea depășiri ale parametrului turbiditate în mai multe zone ale orașului.

Eventualele perturbații, precum și zonele în care ele apar, pot fi semnalate către DispeceratulAlba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax