Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Locuri de muncă în Danemarca

Publicat

Angajatorii danezi doresc să ofere locuri de muncă pentru aproximativ 50 de stagiari-lucrători în diverse ferme de cultivare a legumelor şi a fructelor de pădure, în pepiniere, în ferme de creştere a porcilor şi vacilor, după cum au precizat reprezentanţii Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Alba.

Stagiarii trebuie să aibă ca obiectiv principal îmbogăţirea educaţiei dobândite în România şi aplicarea cunoştinţelor în domeniu.
În cazul fermelor de cultivare a legumelor si fructelor de pădure, angajaţii trebuie să sorteze si să ambaleze fructele, să cureţe terenul, să planteze căpşuni, zmeură, praz, în aer liber sau în solarii. În cazul fermelor de creştere a porcilor şi vacilor, angajaţii trebuie să hrănească animalele, să cureţe grajdurile; în sarcinile zilnice, trebuie să conducă maşini şi tractoare folosite în ferme, să întreţină şi să repare echipamentul din ferme, conducte de apă şi altele.

Durata contractului este între 6 şi 18 luni. Aplicanţii trebuie să fie flexibili cu privire la data de începere a activităţii, în unele cazuri timpul de aşteptare până la plasarea efectivă durând mai mult, între două şi patru luni.

Program de lucru va fi de 37 ore pe săptămână, iar salariul porneşte de la 1.260 euro/lună, brut. Se aplică o prevedere legală specială, referitoare la impozitarea veniturilor realizate de stagiarii din România, ceea ce înseamnă că stagiarii vor plăti doar 5-10% impozit şi 8% contribuţia pe piaţa muncii.

Candidaţii care vor să aplice pentru aceste joburi trebuie să aibă vârsta între 18 şi 30 ani, să fi absolvit liceul agricol sau facultatea de profil agricol, în urmă cu maximum 2 ani. Trebuie să aibă cunoştinţe bune de limba engleză, carnet de conducere, iar experienţa în condusul tractorului este un avantaj.

Unii angajatori pot oferi cazare, contracost, alţii vă pot ajuta să găsiţi cazare în apropierea fermei. Chiria lunară medie pentru o persoană este între 200 şi 300 euro pe lună. Pentru aplicare, trimiteţi, pe adresa kah@workindenmark.dk (dna. Katarzuyna Hansen), CV-ul model EUROPASS , în limba engleză, cu poza inclusă în CV; diploma de bacalaureat şi foaia matricolă (în cazul absolvenţilor de liceu); diploma licenţă facultate (sau adeverinţa de la facultate, pentru cei care au terminat studiile în 2010), precum şi foaia  matricolă (în cazul absolvenţilor de facultate). Diplomele şi foile matricole trebuie traduse autorizat în limba engleză şi vor fi trimise scanate pe email-ul de mai sus. Modelul de CV se poate descărca de pe adresa:  https://europass.cedefop.europa.eu/img/dynamic/c1344/type.FileContent.file/CVTemplate_ro_RO.doc. Scrieţi în titlul CV-ului şi în subiectul mesajului trimis prin email pe cele două adrese – “INTERN/TRAINEE”. Candidaţii selectaţi de consilierii danezi vor fi invitaţi, prin email şi telefonic, de către consilierul EURES român, Gabriela Nedelcu, la interviul ce va avea loc cu consilierii EURES danezi, în limba engleză, la finele lunii ianuarie, la Bucureşti.

Pentru informaţii suplimentare legate de ofertă,  este disponibil numărul de telefon al consilierului de recrutare danez, Katarzuyna Hansen: +45 72223335.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Dan

    vineri, 26.08.2011 at 17:13

    Este tzeapa ! Uitati ce patesc cei care merg la tzeparii astia „civilizati” https://caroce1st.blogspot.com/2011/02/la-ferma-in-danemarca.html

  2. Armand

    vineri, 09.12.2011 at 21:24

    Conditii de munca: peste 40 de ore pe saptamana, nu se platesc ore suplimentare desi o sa faci destule, impozit din salariu 37% chiria 150-250 euro pe luna, si tratament de sclav.
    E mai onest sa spui adevarul in fata decat sa promiti ceva ce nu e adevarat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax