Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Locuri de muncă în străinătate pentru medici, ingineri şi fermieri

Publicat

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba pune la dispoziţia doritorilor ofertele de joburi din reţeaua EURES, în ţările: Danemarca, Estonia şi Slovenia.

Astfel, în Danemarca se caută 50 de lucrători în ferme, cu vârste cuprinse între 18-30 de ani, vorbitori de engleză, data limită de aplicare fiind 20 ianuarie 2011. Tot cu această destinaţie mai sunt disponibile 10 locuri pentru medici cu diferite specializări, data de aplicare – 12 ianuarie 2011.

În Estonia  sunt disponibile 10 posturi de tăbăcari, trei de ingineri cu diferite specializări şi un post de arhitect. Candidaţii trebuie să fie vorbitori de rusă, poloneză sau sârbă. Pentru aceste posturi se aplică până în dată de 12 ianuarie 2011.

În Slovenia  sunt disponibile patru locuri de muncă pentru sudori MAG şi opt pentru lăcătuşi. Candidaţii trebuie să cunoască engleza, sârba sau croată. Pentru aceste posturi se aplică până în 20 ianuarie 2011.

Informaţii se pot obţine de la consilierul EURES, Simona Iosep, la sediul AJOFM Alba – Alba Iulia, str. Nicolae Titulescu, nr. 10B, telefonic la nr. 0258.831137, int. 108 sau la adresa electronică ab_eures@ajofm.anofm.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax