Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LOCURI de MUNCĂ în străinătate: Posturi disponibile în Elveția, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Republica Cehă și Suedia. OFERTA completă

Publicat

bursa locurilor de munca AJOFM Alba a transmis oferta de anunțuri locuri de muncă în străinătate, valabilă în această perioadă, prin reţeaua EURES.

Sunt disponibile posturi în Elveţia, Norvegia, Germania, Spania, Cehia, Marea Britanie și Suedia. Se caută asistenți medicali, îngrijitori copii, sudori, bucătari, mecanici auto, operatori CNC, croitori dar și altele.

Elveția

Ingrijire copii/Au Pairs- 10 posturi- Condiții: Au Pairs este un Proiect care se adreseaza tinerilor între 20 și 29 de ani cu foarte bune abilitati de limba englezã sau germanã, dispuși sã lucreze ca un Au Pair pentru cel puțin 12 luni. Trebuie sa aiba dragoste pentru copii și dispuși sã ajute la datoriile casnice Experiența in ingrijirea copiilor ar fi ideal. Sa doreasca sã trãiascã într-o familie și sã se integreze în familie și in cultura specifica, sa doareasca sã învețe limba germanã sau francezã. De preferintatã și, dacã este posibil, sa aiba diploma de colegiu și/sau universitate, in domenii care implica munca cu copiii ex: profesor, educatoare, etc., sa aiba o oarecare experiențã de lucru. Sa fie o persoana activa, sportiva, deschisa, flexibila, de încredere, punctuala. Ofertă valabilă până la 10 august 2015. CV,scrisoare de intentie,fotografii si referinte la e-mail info@perfectway.ch si simona.poting@tm.anofm.ro

Germania:

Factor postal- 15 posturi- Condiții: Permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, rezistenta la vreme ploioasa. Persoanelor selectate in urma interviului, li se va solicita „Cazierul judiciar” (fara antecedente penale). Cunostinte bune de limba germana (scris, vorbit, citit) – nivel B1. Ofertă valalbilă până la 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale actelor de studii pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Agent de securitate– 10 posturi-Condiții: Permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, fara antecedente penale. Experienta in domeniu constituie avantaj. Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1. Ofertă valalbilă până la 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanelor selectate in urma interviului li se va solicita „Cazierul judiciar”.

Tehnician sisteme de securitate (alarma si supraveghere)- 2 posturi- Coniții: Studii tehnice de specialitate in domeniul electronica, electrotehnica, telecomunicatii; Cunostinte tehnice relevante pentru domeniul de referinta (security & surveillance): hardware, software si networking; Permis de conducere categoria B; Fara antecedente penale; Experienta in domeniu constituie avantaj. Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1. Ofertă valalbilă până la 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale diplomelor de studii si eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanelor selectate in urma interviului li se va solicita “Cazierul judiciar”.

Agent de pază- 10 posturi- Condiții: Permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, fara antecedente penale. Experienta in domeniu constituie avantaj. Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1. Ofertă valalbilă până la 31 decembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanelor selectate in urma interviului li se va solicita „Cazierul judiciar”.

Sudor MAG– 5 posturi- Condiții: Calificare ca sudor MAG (EN 287-1 135 P BW/FW 1.1 S Pa/PB ss/ml nb)sau ca mecanic industrial; Experienta profesionala anterioara 1 – 2 ani; Disponibilitate de a lucra in schimburi; Flexibilitate si motivatie. Cunostinte bune de limba germana. Ofertă valabilă până la data de 31 iulie. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de eventuale recomandari (tot in limba germana) la adresa de e-mail work-in-germany@usgpeople.de, in atentia dnei. Stela Mincheva-Aladzhov, cu specificarea nr. de referinta 10000-1127971763-S si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Operator stivuitor (f/b)– 1 post disponibil- Condiții: Certificat de conducere stivuitor; Experienta profesionala anterioara ca stivuitorist; Constituie avantaj permisul de conducere categoria B si automobil propriu. Cunostinte avansate de limba germana. Ofertă valabilă până la data de 30 august 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de scrisoare de intentie, copii ale certificatelor/diplomelor si eventuale recomandari (toate in limba germana) la adresa de e-mail work-in-germany@usgpeople.de, in atentia dnei. Stela Mincheva-Aladzhov, cu specificarea nr. de referinta 10000-1127975431-S si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Mecanic auto (f/b) – 1 post. Cerinţe: Şcoala profesionala si calificare de mecanic auto; Experienta profesionala anterioara; Constituie avantaj permisul de conducere categoria B si automobil propriu. Cunostinte avansate de limba germana. Ofertă valabilă până la 30 august 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de scrisoare de intentie, copii ale certificatelor/diplomelor si eventuale recomandari (toate in limba germana) la adresa de e-mail work-in-germany@usgpeople.de, in atentia dnei. Stela Mincheva-Aladzhov, cu specificarea „Auto mechanic” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Comisionar (f/b) – 5 posturi. Cerinţe: Certificat de conducere stivuitor; Disponibilitate de a lucra in schimburi; Flexibilitate, precizie si motivatie; Capacitatea de a lucra individual; Conditie fizica buna. Cunostinte avansate de limba germana – nivel B2. Ofertă valabilă până la 30 august 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de eventuale recomandari (tot in limba germana) la adresa de e-mail work-in-germany@usgpeople.de, in atentia dnei. Stela Mincheva-Aladzhov, cu specificarea nr. de referinta 10000-1128428386-S si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Operator CNC (strungar/frezor) – 1 post. Cerinţe: Calificare ca operator CNC (strungar sau frezor); Cunostinte bune in lucrul cu masini pe baza de programare computerizata; Constituie avantaj experienta profesionala anterioara; Corectitudine, atentie, flexibilitate; Capacitatea de a lucra in echipa si in conditii de stres. Cunostinte bune de limba germana – nivel B1/B2. Ofertă valabilă până la 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii, dovada experientei profesionale anterioare in domeniu si eventuale recomandari (toate in limba germana), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dnei. Bettina Jakobi, cu precizarea nr. de referinta „10000-1126437989-S, CNC Operator”.

Mecatronist (f/b) – 1 post. Cerinţe: Formare profesionala incheiata in mecatronica, fizica de laborator, electronica sau tehnologie laser; Experienta profesionala anterioara in lucrul cu dispozitive electronice si optice; Abilitati in mecanica si domeniul electric; Cunostinte informatice (MS Office); Capacitatea de adaptare la nou, de a lucra in echipa si in conditii de stres; Spirit de initiativa, corectitudine si buna organizare. Cunostinte bune de limba germana – nivel B1/B2. Ofertă valabilă până la 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dnei. Bettina Jakobi, cu precizarea nr. de referinta „10000-1123199766-S, Mechatroniker”.

Asamblor – montator (lucrător în producţie) – 1 post. Cerinţe: Experienţa anterioară în lucrul cu fibre optice (fibre Splicer); Disponibilitate de a lucra in schimburi (fara tura de noapte); Capacitatea de a lucra in echipa; Flexibilitate, atentie si precizie. Cunostinte bune de limba germana. Ofertă valabilă până la 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1127417462-S”.

Tehnician electronică – service fibre laser de mare putere (f/b) – 1 post. Cerinţe: Formare profesionala incheiata in domeniul ingineriei electrice sau in mecatronica si cunostinte aprofundate in domeniul electronicii si in tehnologii analogice si digitale; Permis de conducere categoria B; Disponibilitate de a calatori pe intreg teritoriul Germaniei si, ocazional, in strainatate; Capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa; Bune abilitati de comunicare; Orientare catre clienti; Flexibilitate, motivatie. Cunostinte bune de limba engleza. Ofertă valabilă până la 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul in limba germana/engleza, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana/engleza), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1125033013-S”.

bune de limba germana – nivel B1/B2. Ofertă valabilă până la 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii, dovada experientei profesionale anterioare in domeniu si eventuale recomandari (toate in limba germana), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dnei. Bettina Jakobi, cu precizarea nr. de referinta „10000-1126437989-S, CNC Operator”.

Mecatronist (f/b) – 1 post. Cerinţe: Formare profesionala incheiata in mecatronica, fizica de laborator, electronica sau tehnologie laser; Experienta profesionala anterioara in lucrul cu dispozitive electronice si optice; Abilitati in mecanica si domeniul electric; Cunostinte informatice (MS Office); Capacitatea de adaptare la nou, de a lucra in echipa si in conditii de stres; Spirit de initiativa, corectitudine si buna organizare. Cunostinte bune de limba germana – nivel B1/B2. Ofertă valabilă până la 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dnei. Bettina Jakobi, cu precizarea nr. de referinta „10000-1123199766-S, Mechatroniker”.

Asamblor – montator (lucrător în producţie) – 1 post. Cerinţe: Experienţa anterioară în lucrul cu fibre optice (fibre Splicer); Disponibilitate de a lucra in schimburi (fara tura de noapte); Capacitatea de a lucra in echipa; Flexibilitate, atentie si precizie. Cunostinte bune de limba germana. Ofertă valabilă până la 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1127417462-S”.

Tehnician electronică – service fibre laser de mare putere (f/b) – 1 post. Cerinţe: Formare profesionala incheiata in domeniul ingineriei electrice sau in mecatronica si cunostinte aprofundate in domeniul electronicii si in tehnologii analogice si digitale; Permis de conducere categoria B; Disponibilitate de a calatori pe intreg teritoriul Germaniei si, ocazional, in strainatate; Capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa; Bune abilitati de comunicare; Orientare catre clienti; Flexibilitate, motivatie. Cunostinte bune de limba engleza. Ofertă valabilă până la 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul in limba germana/engleza, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana/engleza), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1125033013-S”.

Tehnician electronică (f/b) – 1 post. Cerinţe: Formare profesionala incheiata in domeniul ingineriei electrice sau in mecatronica si cunostinte aprofundate in domeniul electronicii si in tehnologii analogice si digitale; Permis de conducere categoria B; Disponibilitate de a calatori pe intreg teritoriul Germaniei si, ocazional, in strainatate; Capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa; Bune abilitati de comunicare; Orientare catre clienti; Flexibilitate, motivatie. Cunostinte bune de limba engleza. Ofertă valabilă până la 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul in limba germana/engleza, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana/engleza), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1125033013-S”.

Tehnician electrotehnist-1 post. Cerinţe: Formare profesionala incheiata in domeniul ingineriei electrice sau in mecatronica si cunostinte aprofundate in domeniul electronicii si in tehnologii analogice si digitale; Permis de conducere categoria B; Disponibilitate de a calatori pe intreg teritoriul Germaniei si, ocazional, in strainatate; Capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa; Bune abilitati de comunicare; Orientare catre clienti; Flexibilitate, motivatie. Cunostinte bune de limba engleza. Ofertă valabilă până la 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul in limba germana/engleza, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana/engleza), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1125033013-S”.

Manager vânzări – 1 post. Cerinţe: Diploma de licenta sau master in domeniul ingineriei, fizica sau o disciplina conexa; Minim 3 ani experienta anterioara in domeniul vanzarilor; Bune abilitati de comunicare (fata in fata cu clientul sau la telefon); Disponibilitatea de a calatori; Capacitatea de a lucra in echipa. Ofertă valabilă până la 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul in limba engleza, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba engleza), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1127705422-S”.

Optician (f/b) – 1 post. Cerinţe: Formare profesionala incheiata ca optician; Experienta profesionala anterioara; Disponibilitate de a lucra in schimburi (fara tura de noapte); Capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa, precum si in conditii de stres; Atentie si precizie. Cunostinte bune de limba germana. Ofertă valabilă până la 30 septembrie 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii, dovada experientei profesionale anterioare in domeniu (toate in limba germana), pe adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, in atentia dnei. Bettina Jakobi, cu precizarea nr. de referinta „10000-1125032897-S, Feinoptiker”.

Betonist – 10 posturi. Cerinţe: Vasta experienta profesionala; Capacitatea de a interpreta planuri/desene; Disponibilitatea de a calatori pe plan intern; Permis de conducere. Cunostinte de baza de limba germana. Ofertă valaiblă până la 30 august 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de scrisoare de intentie,dovada experientei profesionale in domeniu si eventuale referinte (toate in limba germana), pe adresa de e-mail job-bau@act-web.de, in atentia dlui. Schmalz, cu precizarea nr. de referinta „10000-1122874129-S”.

Fierar-betonist – 10 posturi. Cerinţe: Vasta experienta profesionala; Capacitatea de a interpreta planuri; Disponibilitatea de a calatori pe plan intern; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra atat individual, cat si in echipa, precum si in conditii de stres; Flexibilitate si motivatie. Cunostinte de baza de limba germana. Ofertă valaiblă până la 30 august 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de scrisoare de intentie,dovada experientei profesionale in domeniu si eventuale referinte (toate in limba germana), pe adresa de e-mail job-bau@act-web.de, in atentia dlui. Schmalz, cu precizarea nr. de referinta „10000-1122876176-S”.

Tâmplar-dulgher – 10 posturi. Cerinţe: Vasta experienta profesionala; Capacitatea de a interpreta planuri/desene; Disponibilitatea de a calatori pe plan intern; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra atat individual, cat si in echipa, precum si in conditii de stres; Flexibilitate si motivatie. Cunostinte de baza de limba germana. Ofertă valaiblă până la 30 august 2015. Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de scrisoare de intentie,dovada experientei profesionale in domeniu si eventuale referinte (toate in limba germana), pe adresa de e-mail job-bau@act-web.de, in atentia dlui. Schmalz, cu precizarea nr. de referinta „10000-1122875779-S”.

Bucatar / bucatar sef/bucatar specialist (Sous Chef /Demi chef/Chef de Partie/Commis Chef)- 15 postur. Cerințe: Calificare profesionala incheiata si experienta anterioara in domeniu, Cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2. Ofertă valaiblă până la 10 octombrie 2015.
Ospătar– 15 posturi- Cerințe: Cunostinte bune de limba germana, nivel B1/B2. Calificare profesionala incheiata si experienta anterioara in domeniu. Ofertă valaiblă până la 10 octombrie 2015.
Barman- 5 posturi. Cerințe: Calificare profesionala incheiata si/sau experienta anterioara in domeniu. Cunostinte bune de limba germana, nivel B1/B2. Ofertă valaiblă până la 10 octombrie 2015.
Personal in industria gastronomiei de sistem– 15 posturi. Cerințe: Constituie avantaj experienta in domeniul gastronomic. Cunostinte bune de limba germana, nivel B1. Ofertă valaiblă până la 10 octombrie 2015.
Persoanele interesate de aceste posturi trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES (daca este cazul). Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie CV-ul model Europass in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, precum si formularul de aplicare (Bewerbungsformular), tipizat al ZAV Bonn, ambele completate la calculator. Cele doua documente vor fi puse la dispozitie de catre Consilierul EURES.

Sofer de tir- 15 posturi. Cerințe: Permis de conducere categoria CE si inscris 95; Atestat ADR; Cel putin 1 an experienta, fara cazier auto si judiciar; Disponibilitate de a invata limba germana; Rezistenta la stres; Orientare catre client si amabilitate; Disponibilitate de a lucra si in ture de noapte; Prudenta la condus si responsabilitate; Constituie avantaj cunostintele de mecanica. Cunostinte de limba germana – constituie avantaj. Ofertă valabilă până la data de 09 ianuarie 2016. Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, in limba romana sau germana la adresa de e-mail info@kahmen-transcargo.de si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate vor fi invitate sa participe la interviu in Germania sau Romania.

Mecandic instalații: 5 postrui. Cerințe: Studii medii cu diploma de bacalaureat; Cel putin 2 ani experienta; Constituie avantaj experienta in lucrul cu sisteme hidraulice si pneumatice; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); Disponibilitate de a lucra in schimburi. Cunostinte bune de limba germana. Ofertă valabilă până la data de 1 octombrie.
Sudor MIG – MAG- 5 posturi. Cerințe: Calificare ca sudor MIG – MAG sau ca mecanic industrial; Experienta profesionala anterioara; Disponibilitate de a lucra in schimburi; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); Flexibilitate si motivatie. Cunostinte bune de limba germana. Ofertă valabilă până la data de 1 octombrie.
Operator CNC (laminor si strung)- 3 posturi. Cerințe: Calificare ca operator CNC (laminor si strung); Cel putin 2 ani experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu);Disponibilitate de a lucra in schimburi;Flexibilitate si motivatie. Cunostinte bune de limba germana. Ofertă valabilă până la data de 1 octombrie.
Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie CV-ul model Europass in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, precum si scrisoare de intentie (tot in limba germana), ambele completate la calculator.

Marea Britanie

Infirmier – 1 post. Condiţii: engleza nivel mediu; ofertă valabilă până la 30 august 2015; CV la adresa corina@avantacare.com, tel 00441138272347 ext 512 Corina Botoroga

Îngrijitor persoane – 20 posturi pentru pesoanele de sexfeminin. Condiţii: engleza nivel mediu; termen limită pentru înscrieri 30 august 2015; se aplica la jmcarrera@clece.es; astephens@clececare.co.uk

Șofer Camion- 10 posturi. Cerințe: permis categoriile C+E, card tahograf, CPC, Cod 95, minim 1 an experienta condus camioane TIR. engleza nivel conversational cel putin mediu. Ofertă valabilă până la data de 30 august. CV in limba engleza la recruitment@cdslabour.co.uk sau ionut.cds@gmail.com cu mentiunea EURES

Asistent medical pentru centre de îngrijire particulate- 10 posturi. Cerințe: calificare de asistent medical generalist,inregistrare NMC.Sunt acceptate si persoanele care au inceputa si in curs de desfasurare inregistrarea NMC, engleză nivel B2. Termen limită de înscriere 22 august. Se transmite cv la edyta@neuprofessionals.com si pentru monitorizare la simona.burdean@bh.anofm.ro

Asistent medical generalist- 1 post. Cerințe: calificare de asistent medical;minregistrare NMC valabila.Sunt acceptate si persoanele care au in curs de desfasurare inregistrarea pentru NMC, engleză nivel B2. Ofertă valabilă până la 22 august. Se transmite cv la edyta@neuprofessionals.com si pentru monitorizare la simona.burdean@bh.anofm.ro

Asistent medical pediatrie- 12 posturi. Cerințe: Calificare asistent medical pediatrie.Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile pentru a putea accesa obtinerea NMC, engleză nivel B2. Termen limită de înscrere, 22 august. edyta@neuprofessionals.com si la simona.burdean@bh.anofm.ro pentru monitorizare. Interviul va avea loc prin Skype.

Asistent medical pentru recuperare- 30 de posturi. Cerințe: Calificare in domeniu, inregistrare NMC valida,sunt acceptate si persoanele care au inceput procedura de obtinere a certificatului NMC.Se lucreaza in cate 3 schimburi x 12 ore. Engleză nivel B2. Ofertă valabilă până în data de 22 august. edyta@neuprofessionals.com si la simona.burdean@bh.anofm.ro pentru monitorizare.Interviul va avea loc prin Skype.

Asistent medical terapie intensivă- 15 posturi. Cerințe: Calificare asistent medical,inregistrare NMC valida.Sunt acceptate si persoanele care au inceput demersurile pentru obtinerea certificatului NMC, engleză nivel B2. Ofertă valabilă până la data de 22 august. edyta@neuprofessionals.com si la simona.burdean@bh.anofm.ro pentru monitorizare.Interviurile vor avea loc prin Skype.

Îngrijitor copii/bonă- 8 posturi. Cerințe: experienta in domeniu de minim 2 ani de zile,varsta peste 18 ani, limba engleză. Ofertă valabilă până la data de 15 septembrie. CV-uri se aplica online pe siteul www.carelikeme.co.uk la sectiunea ,,Join,,

Asistent social- 1 post. Cerințe: Candidatii trebuie sa fie persoane motivate,foarte bine organizate,sensibile,flexibilesi sociabile. Limba engleză. Ofertă valabilă până la data de 15 septembrie. Se aplica cv-ul la adresa de email marsha@all4work.co.uk si pentru monitorizare la simona.burdean@bh.anofm.ro

Bucătar– 9 posturi. Cerințe: Candidatii trebuie sa aibe minim 2 ani experienta in domeniu,sa fie persoane motivate,punctuale,oneste si foarte bine organizate.Acestia trebuie sa fie capabili sa prepare diverse feluri de mancare.Deasemenea persoanele interesate trebuie sa detina calificare in domeniu sau sa aiba o ucenicie facuta in domeniu. Limba engleză. Ofertă valabilă până la data de 15 septembrie. Se aplica cv in limba engleza la cv@in-focus.org si pentru monitorizare la simona.burdean@bh.anofm.ro

Îngrijitor persoane/ infirmier- 10 posturi. Cerințe: 1 an experienta in domeniu, limba engleză. Ofertă valabilă până la data de 31 august. Se trimite CV la adresa corina@avantacare.com

Asistent- 10 posturi. Cerințe: Candidatii trebuie sa detina NMC dar sunt acceptati si cei care au inceput demersurile pentru obtinerea acestui certificat NMC. Ofertă valabilă până la data de 31 august. Se trimite CV la adresa corina@avantacare.com

Pictori,vopsitori,polizatori,carosier,pregatitori suprafete pentru lacuit,montatori componente auto- 1 post. Cerințe: minim 2 ani experienta in domeniu,scoala profesionala sau ucenicie la locul de munca, limba engeză. Ofertă valabilă până la data de 15 august. Se va aplica cv in limba engleza model Europass la adresa de email recruitment@beststaffltd.co.uk

NORVEGIA

Coordonator de cercetare al UE in securitatea calculatoarelor- 1 post. Cetințe: Doctorat in informatica, de preferinta in securitatea calculatoarelor sau criptologie, capacitate de a construi si mentine o retea de contacte in Europa, atat in comunitatile de cercetare, cat si in sectorul industrial, abilitati de scris si aptitudini organizatorice. Disponibilitate pentru calatorii in Norvegia si alte tari europene. Engleza-nivel avansat. Ofertă valabilă până la data de 1 august 2015. Aplicatia se face pe: https://www.simula.no/about/available-jobs . Aceasta va contine scrisoare de aplicare, CV (rezumand ecucatie, experienta de dezvoltare software), in limba engleza, copii ale diplomelor, foii matricole, scrisori de recomandare, cel putin 2 referinte (cu nume, nr. de tel., adresa de e-mail). Cu exceptia CV-ului, toate atasamentele vor fi in format PDF, combinate intr-un singur document, dar neaparat in ordinea specificata. Pentru relatii suplimentare: D-l profesor si director Olav Lysne (olav.lysne@simula.no) sau D-l profesor lider de grup Kjell Jorgen Hole (kjell.hole@ii.uib.no).

Profesor asociat in metoda elementului finit (FEM) si analiza structurilor– 1 post. Cerințe: Doctorat in matematica aplicata/calcul si cunostinte teoretice ale metodei elementelor finite (FEM) sau doctorat in inginerie structurala cu expertiza FEM in analiza structurilor din beton, otel sau lemn. Calificari in cercetare documentata si publicatii stiintifice in analiza FEM, experienta de predare si de supraveghere la nivel de colegiu/universitate, bune abilitati de cooperare si comunicare, flexibilitate, curiozitate, dorinta de a dezvolta abilitatile academice de predare. Limba engleza – avansat, o limba scandinava – avantaj. Ofertă valabilă până la data de 7 august 2015.

Cererea va contine: aplicatia, CV-ul, copii ale diplomelor, referinte, pana la 10 exemple de publicatii care doriti sa fie luate in considerare. Aceasta aplicatie se face on-line pe: https://hioa.mynetworkglobal.com/en/what:job/jobID:70000/where:4, la „Log in and apply”. Toate documentele de aplicare trebuie sa fie in limba engleza. Solicitarile vor fi evaluate de catre un comitet de experti. Dac aveti probleme de incarcare a documentelor, puteti contacta mette.bjortomt@hioa.no sau gerdsh@hioa.no.
Lider de echipa in masaj- 10 posturi

Lider de echipa in ingrijirea unghiilor (manichiurist)- 10 posturi

Lider de echipa pentru antrenori personali– 10 posturi

Lider de echipa pentru personal de yoga– 10 posturi

Lider de echipa pentru stilisti– 10 posturi

Lider de echipa in servicii de infrumusetare– 10 poturi

Lider de echipa in cosmetica-ingrijire- 10 posturi

Lider de echipa in servicii de coafare- 10 posturi

Lider de echipa in servicii de machiaj- 10 posturi

Cerinețe pentru aceste posturi: Nu exista cerinta speciala de pregatire profesionala sau educatie, important este sa va dezvoltati o retea. Experienta-avantaj. Limba engleza pentru a putea comunica cu angajatorul norvegian. Oferte valabile până la data de 31 iulie 2015.

Republica Cehă
Şlefuitori, pilitori – 15 posturi. Cerinţe: stare bună de sănătate, abilităţi manuale bune; germana constituie avantaj; ofertă valabilă până la 1 august; CV la email:hazlov@abydos.cz; rebeca.miclau@abydos.cz; tel: 0040748873233

Lucrători în prelucrarea lemnului – 10 posturi. Condiţii: engleză, germană; ofertă valabilă până la 31 decembrie 2015; Persoana de contact:Lucie Fidrova; CV in limba engleza jfd@jfd.cz si valentina.soare@db.anofm.ro;www.jfd.cz;00420 736 514 762;00420 469 775 856;00420 469 637 581.

Lucrători în producţie – asamblarea aparatelor de aer condiţionat – 50 posturi. Cerinţe: studii primare, dexteritate manuală, stare bună de sănătate; ofertă valabilă până la 31 decembrie 2015; CV la consilier eures valentina.soare@db.anofm.ro si asistentka@trendprace.cz;tel 00420 800 888 238

Operator – 50 de posturi. Cerinţe: studii primare; oferta valabilă până la 31 decembrie 2015; CV in limba engleza la adresa de e-mail:job2@ariete-group.eu;tel:420 800 215 220

Muncitori asamblare – 20 posturi. Cerinţe: studii primare, cunoştinţe PC, vedere bună, dexteritate manuală şi responsabilitate în control; ofertă valabilă până la 23 decembrie 2015; CV in engleza la adresa de e-mail:kulstejnova@ariete-group.eu, Marta Kulstejnova tel 420 602 238 864

Operator autoclave/Asamblori – 30 de posturi. Condiţii; studii primare; ofertă valabilă până la 31 iulie 2015, CV la e-mail:job2@ariete-group.eu;Vladimira Sylla tel.420 800 215 220

Operator producție- 50 de posturi. Condiții: Scoala primara(cel putin);cazier judiciar,fiabilitate,flexibilitate,abilitati manuale,vedere buna. Limba Ceha sau Engleza. Ofertă valabilă până la data de 10 august 2015. CV in limba engleza sau ceha la e-mail:zadnikova@europaperson

Croitor- 15 posturi. Cerințe: Experinta in croitorie,studii primare, certificat profesional, limba Ceha/Slovaca/Engleza. Ofertă valabilă până la data de 31 octombrie. CV in limba Ceha/Slovaca/Engleza la h.wiesinger@gala.cz, Hana Wiesinger;www.gala.cz

Spaina
Maseur– un post disponibil. Cerințe: Postul este pentru tanar 18-35 ani, conform proiectului „Your first EURES job”. Informatii suplimentare: https://www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Other-languages/Your-first-EURES-job/Jobseeker.html. lb germana (obligatoriu)-nivel intermediar; lb. spaniola-nivel intermediar; lb. engleza-nivel interm. Oferta valabilă pană la data de 31 ianuarie 2017. Se trimite CV (in lb. engleza sau spaniola) la Carolina Romero: paguera@rivieraspa.es. Informatii suplimentare la consilierul EURES din judetul de resedinta al aplicantului.

SUEDIA

Vopsitori auto – 15 posturi. Condiţii: calificare + 2 ani experienta in domeniu; constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; limba engleza – mediu; 30 septembrie 2015; candidatii trebuie să trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Mecanic auto – 10 posturi. Condiţii: calificare + 2 ani experienta in domeniu; constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; limba engleza – mediu; 30 septembrie 2015; candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Tinichigiu Auto-10 posturi. Condiții: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere. Limba engleză mediu. Ofertă valabilă până la 30 septembrie 2015; Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax