Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LOCURI de MUNCĂ VACANTE în ALBA: Posturi de recepţioner hotel, agent vânzări, ingineri, specialist în formare. OFERTA completă transmisă de AJOFM


Publicat

ajofm alba sediu

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba a transmis lista posturilor vacante la data de 5 august 2014. Sunt disponibile posturi ca agent vânzări, inginer automatist, recepţioner hotel, specialist în formare, asistent farmacist, dar şi muncitori necalificaţi sau strungari, lucrători comerciali.

Firmele care fac angajări sunt Varvi Styll, Mega International, KMI Espana Fashion, Vileus Med Com, Alba Aluminiu, Transilvania General, Profi Rom Food, Axa Porcelaine, VCST SRL, Apulum Car Wash, Manpower Romania – Alba Iulia;  Promotor Construct – Cîmpeni; Conf Prod şi Livio Dario – Cugir; Star Transmission, Hollydent, Star Assembly, Rapel, Casa Auto Sebeş, Boema Lux, HCS Phoenix Lancrăm, PFA alisie Ioan Viorel Petreşti, Tim Alba Mont Sebeş, Manpower Romania, Coninvest, Kronospan, FSR Rail Service, Euro Edy Anis, Liceul cu Program Sportiv Sebeş şi Livio Dario – Sebeş.

ALOFM Alba – 0258831137

Confecţioner lenjerie după comandă – 3

Barman – 1

Vânzător – 1

Asistent farmacist – 1

Sudor – 1

Strungar universal – 1

Electrician întreţinere – 1

Agent vânzări – 2

Casier – 1

Vânzător – 1

Recepţioner marfă – 1

Lucrător comercial – 1

Şef magazin  – 1

Muncitor necalificat – 4

Tehnician asigurarea calităţii – 1

Tehnician mentenanţă mecanică – 1

Operator maşini unelte cu comandă numerică – 2

Inginer automatist – 1

Spălător autovehicule – 1

Specialist în domeniul calităţii – 1

Reprezentant comercial – 1

ALOFM Câmpeni – 0725225884

Zidar – 1

Finisor – 2

Muncitor necalificat – 1

Inginer mecanic – 1

Inspector de specialitate – 1

Punct de lucru Sebeş – 0725225885

Frezor universal – 2

Strungar universal – 2

Lăcătuş mecanic – 1

Ambalator mecanic – 1

Recepţioner de hotel – 1

Tehnician responsabil afacere – 3

Inginer electronist – 1

Inginer tehnolog – 1

Inginer mecanic – 9

Specialist în domeniul calităţii – 1

Muncitor necalificat in marochinărie – 5

Marochiner – cusător – 3

Şofer automacaragiu – 1

Inginer autovehicule – 1

Specialist în formare – 1

Asistent director – 1

Inginer construcţii civile – 1

Controlor calitate – 3

Laborant determinări fizico – mecanice – 1

Femeie de serviciu – 1

Muncitor necalificat – 1

Tâmplar – 1

Lăcătuş montator – 1

Tafist – 1

Inginer silvic- 1

Maistru silvic – 1

Operator JCB – 1

Fasonator mecanic- 1

Asistent manager – 1

Economist  – 1

Şofer autocamion – 1

Vânzător – 2

Patiser – 4

Paznic – 1

Şofer autobuz – 2

Punct de lucru Cugir – 0725225881

Confectioner asamblor, articole din textile – 2

Croitor – 1

Şofer autobuz – 2

 

 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Primele achiziții de echipamente la Spitalul Blaj, din banii donați pentru pentru tratarea pacienților de COVID-19

Publicat

Spitalul Municipal Blaj, spital suport pentru tratarea pacienților de COVID-19, a făcut primele achiziții de echipamente medicale din banii donați pentru „Asociația 2% pentru Spitalul Municipal Blaj”, transmit reprezentanții primăriei.

Au fost achiziționate 2.000 măști FFP și 2.000 combinezoane de protecție (500 măsura L, 500 măsura M și 1.000 măsura XL), care deja au ajuns la unitatea medicală, potrivit sursei citate.

Materialele au fost cumpărate de la compania de stat Unifarm, singura unitate autorizată de Ministerul Sănătății pentru importurile de echipamente și aparatură medicală, la cele mai bune prețuri de pe piață, valoarea totală a achiziției fiind de 212.438,8 lei (cu TVA), mai precizează reprezentanții primăriei.

”Principala preocupare a conducerii Spitalului Municipal Blaj a fost asigurarea echipamentelor de protecție pentru personalul medical”, se arată în comunicat.

Aproximativ 500.000 lei au fost donați până acum la Spitalul Municipal Blaj pentru achiziționarea de echipamente și dotări în vederea tratării cazurilor de COVID-19 (coronavirus).

Persoanele fizice și juridice care vor să doneze, în măsura posibilităților financiare, au la dispoziție următoarele conturi bancare:

CONT LEI

IBAN: RO38 BTRL RONC RT02 8121 4001

BANCA TRANSILVANIA BLAJ

 

CONT EURO

IBAN: RO85 BTRL EURC RT02 8121 4001

BANCA TRANSILVANIA BLAJ

 

TITULAR

ASOCIAȚIA 2% PENTRU SPITALUL MUNICIPAL BLAJ

STR. REPUBLICII, NR. 2, BLAJ, JUD. ALBA

COD FISCAL: 32633019

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

GRAFIC: Cum a evoluat numărul de infectări cu coronavirus în județul Alba, de la primul caz descoperit. Situația în 10 aprilie

Publicat

Numărul de infectări cu coronavirus a înregistrat o creștere exponențială și a ajuns în județul Alba la 98, după aproximativ 3 săptămâni de la primul caz descoperit.

În paralel, în județ a crescut foarte mult și numărul de testări, ajungându-se la un număr de 1.500 de testări finalizate (și 200 în lucru).

Vezi și HARTA: LISTA pe localități a cazurilor de coronavirus din Alba. Cele mai multe, în Alba Iulia

Cea mai mare creștere a fost înregistrată între 5 și 7 aprilie. Cazurile de infectare au fost înregistrate în 24 de localități ale județului Alba.

Situația acestor cazuri, pe fiecare localitate, poate fi consultată aici.

În cele 3 săptămâni au fost înregistrate din păcate 4 decese. De asemenea, 3 persoane au fost declarate vindecate.

În prezent, potrivit autorităților, 40 de persoane sunt internate în spitalele de la Alba Iulia şi Blaj. Restul au forme uşoare ale bolii sau nu au simptome şi sunt izolate la domiciliu sau în centre amenajate special.

 

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Blaj: Ce trebuie să resepecte comercianții și clienții de la piața agroalimentară din municipiu. Program

Publicat

Primăria Blaj anunță că, de duminică, 12 aprilie, toate persoanele care nu vor purta măști de protecție sau nu vor avea gura și nasul acoperite cu fulare, eșarfe sau alte elemente de protecție, nu vor fi lăsate să intre în Piața Mare Agroalimentară.

Potrivit sursei citate, măsura se va aplica atât producătorilor agricoli, cât și celor care își fac cumpărăturile.

În Săptămâna Mare, Piața Mare Agroalimentară Blaj va fi deschisă joi, 16 aprilie, și sâmbătă, 18 aprilie, între orele 09:00 și 13:00. Va fi interzisă comercializarea animalelor vii (miei și păsări).

Locuitorii din Blaj vor putea să cumpere carne de miel din magazinele alimentare de specialitate, de la abatorul SC Montana Popa (abator autorizat de DSVSA Alba) sau direct de la crescătorii de ovine.

Citeste mai mult
Publicitate

EDUCAȚIE

Simulările la Evaluarea Națională și Bacalaureat au fost ANULATE. Ordinul, publicat în Monitorul Oficial

Publicat

Ordinul ministrului Educaţiei privind suspendarea organizării şi desfăşurării Evaluării Naţionale la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a, a simulării Evaluării Naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a şi a simulării probelor scrise ale examenului de bacalaureat naţional în anul şcolar 2019 – 2020 a fost publicat vineri în Monitorul Oficial.

Conform documentului, la data intrării în vigoare a ordinului se abrogă atât calendarul desfăşurării Evaluării Naţionale la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a, cât şi cel privind simularea pentru absolvenţii clasei a VIII-a şi probele scrise ale bacalaureatului, potrivit Agerpres.

Citește și Ministrul Educației: Examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, probele scrise ar putea fi organizate în iulie. Alte măsuri

La începutul acestei săptămâni, Ministerul Educaţiei şi Cercetării anunţa că a agreat cu partenerii educaţionali – reprezentanţii elevilor, studenţilor, părinţilor, cadrelor didactice şi cei ai Consiliului Naţional al Rectorilor – măsurile care se impun în vederea reluării cursurilor şi a finalizării cu succes a anului şcolar şi universitar 2019 – 2020, în contextul pandemiei de SARS-CoV-2.

Conform MEC, în funcţie de data la care se vor relua cursurile, probele scrise ale Evaluării Naţionale şi examenului de bacalaureat ar putea fi organizate în luna iulie. Programa de examen pentru Evaluarea Naţională şi bacalaureat nu va cuprinde materia aferentă semestrului al II-lea. Sesiunea specială a examenului de bacalaureat pentru olimpici va fi anulată.

Citește și EVALUARE NAȚIONALĂ 2020: Noile MODELE de SUBIECTE pentru clasa a VIII-a. Ce trebuie să știe elevii

Situaţia şcolară a elevilor se va încheia cu minimum două note, la care se adaugă nota din teză, acolo unde este cazul.

Subiectele pentru tezele de pe semestrul al II-lea vor fi concepute doar din ce s-a studiat până la data de 11 martie 2020.

Calendarele pentru înscrierea în clasa pregătitoare, grădiniţă şi cel de mobilitate a personalului didactic vor fi decalate.

Citește și BACALAUREAT 2020: Teste de pregătire pentru clasa a XII-a, publicate de minister. Vezi modelele de subiecte, pe discipline

sursa: agerpres.ro

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate