Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Locurile de vaccinare anti COVID, din județul Alba, aproape epuizate. În ce oraș se mai pot înscrie locuitorii pentru imunizare

Publicat

În județul Alba, la doar o zi de la startul etapei a doua de vaccinare anti-COVID-19, locurile s-au epuizat rapid în toate centrele, cu o singură excepție. 

Singurul centru din județ care mai are locuri disponibile pentru vaccinare este cel din Câmpeni, amenajat în sala de sport a Liceului Tehnologic Silvic. 

Potrivit celor mai recente informații, în jurul orei 14.00, în centrul respectiv mai erau doar 440 de locuri disponibile pentru programarea la vaccinare, dar și acestea sunt momentan în scădere, deoarece cetățenii se programează pentru vaccinare.

Locurile care deja s-au epuizat sunt valabile pentru ambele faze ale vaccinării: primul vaccin și rapelul care se administrează după 21 de zile.

Noi locuri pentru vaccinare la nivelul județului Alba vor fi disponibile în momentul în care, de la nivel central, vor fi direcționate noi doze de vaccin.

Reamintim că luni, 18 ianuarie, a început a doua fază de vaccinare anti COVID-19.

CITEȘTE ȘI: A început a doua fază de VACCINARE anti-COVID în ALBA. Un centru din Alba Iulia are programări la capacitate maximă pe 6 zile

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax