Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Peste 18.000 de cereri înregistrate până la termenul limită. Care este valoarea premiului

Publicat

rezultate loteria bonurilor fiscale 13 aprilie 2015 Loteria Bonurilor Fiscale. După încheierea perioadei în care deţinătorii de bonuri fiscale câştigătoare la extragerea din aprilie au avut ocazia să-şi revendice premiul, ANAF are la dispoziţie 60 de zile pentru a le valida.

Premiul pus în joc, de un milion de lei, va fi împărţit egal la numărul total de câştigători validaţi.

Până în 13 mai, termenul limită pentru revendicarea premiului, au fost înregistrate la nivel naţional 18.215 de cereri, ceea ce ar reduce valoarea premiului individual la aproximativ 55 de lei.

Următoarea extragere ocazională la Loteria Bonurilor Fiscale va fi organizată în luna iunie, data exactă urmând să fie comunicată de Ministerul Finanţelor. Între timp, autorităţile pregătesc o nouă procedură, pentru a fi redus numărul câştigătorilor şi în acelaşi timp mărită valoarea câştigului individual. Pentru a fi validat un bon fiscal câştigător, acesta trebuie să apară înregistrat în contabilitatea firmei care l-a emis, în caz contrar agentul economic riscând sancţiuni.

Din datele administraţiilor finanţelor publice din ţară, cele mai multe bonuri fiscale câştigătoare (cereri de revendicare a premiului) au fost înregistrate în Bucureşti (2.348), Cluj (1.025), Braşov (888), Iaşi (767) şi Hunedoara (709).

Bonurile câştigătoare sunt cele din data de 7 februarie, cu o valoare cuprinsă între 6 şi 6,99 lei. Valoarea câştigului va fi impozitată cu 16%. Plata premiului se va face în termen de 60 de zile, adică până în 13 iulie.

Extragerea din 13 aprilie a avut trei etape, după cum urmează:

– etapa I: s-a extras o bilă, reprezentând luna emiterii bonului: 2, adică luna februarie

– etapa II: s-a extras o bilă, reprezentând ziua emiterii bonului: 7 (data de 7)

– etapa III: s-au extras 3 bile, reprezentând valoarea bonului: 006 (adică 6 lei/RON).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax