Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lotul de baschet CSU Alba Iulia a fost testat antidrog, ca să se elimine suspiciunile unor ”legături comerciale” cu traficantul ”Flocea”. Vezi rezultatele analizelor

Publicat

În urma testărilor antidrog la care a fost supus, în luna decembrie, lotul echipei de baschet CSU Alba Iulia, concluzia este că nicio jucătoare nu a consumat substanțe psihoactive în acea perioadă. Fetele au fost trimise la analize în urma unor speculații conform cărora traficantul de canabis Marius Florin Mihălțan, membru în galeria echipei, ar fi furnizat droguri unora dintre ele.

Jucătoarele echipei de baschet CSU Alba Iulia au ieșit „curate” la testele antidrog realizate în luna decembrie a anului trecut, mai exact în data de 3 a lunii. Lotul a fost trimis la analize după ce în 12 noiembrie, cu o lună înainte de efectuarea testelor, un membru al galeriei, Marius Florin Filimon, cunoscut drept Flocea, a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc şi consum de droguri de risc. În urma arestării acestuia au apărut numeroase speculații conform cărora traficantul ar fi furnizat canabis și unor jucătoare.

Echipa a fost testată pentru mai multe tipuri de droguri printre care: canabis, cocaină, amfetamină, hașiș, marijuana, antidepresive, după ce într-o publicație locală au apărut un articol în care se spunea că printre clientele lui Mihălțan s-ar fi aflat și câteva baschetbaliste de la CSU. Rezultatele au fost negative pentru toate tipurile de substanțe psihoactive.

Reamintim faptul că Marius Florin Mihălțan a fost acuzat de procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia în data de 12 noiembrie pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi consum de droguri de risc. După ce a fost prezentat instanţei de judecată, pe numele său  a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile.

În data de 21 ianuarie, Tribunalul Alba i-a oferit un „cadou” de ziua lui un an și 10 luni de închisoare cu suspendare. Instanţa a dispus şi eliberarea acestuia de îndată, însă decizia nu este definitivă.


 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax