Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Lucrări de 460.000 de lei la Școala nr. 6 din Alba Iulia. „Elis Pavaje” a câştigat licitaţia pentru teren de sport cu iarbă artificială şi nocturnă

Publicat

Lucrările de amenajare la curtea Școlii Generale nr. 6 „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia încep cel târziu în 15 octombrie. Va fi amenajat un teren de sport prevăzut cu iarbă artificială și împrejmuit cu gard și nocturnă. În urma evaluării ofertelor depuse, firma declarată câștigătoare este „Elis Pavaje”, transmit reprezentanţii Primăriei Alba Iulia.

Lucrările vor fi executate de firmă într-un interval de trei luni, perioada de garanție fiind de 2 ani. Valoarea contractului atribuită firmei Elis Pavaje este de 465.462 de lei fără TVA, cu 362.140 de lei mai puțin față de valoare estimată de administrația locală, mai precizează reprezentanţii primăriei.

În cadrul lucrărilor sunt prevăzute terasamente pe o suprafață de 4150 mp și realizarea de platforme pe o suprafață de 3240 mp. Ulterior, pe aceste amplasamente se va amenaja un teren de sport prevăzut cu iarbă artificială, împrejmuit cu gard (total 800 m). Terenul va beneficia și de o instalație nocturnă ce înglobează şase corpuri de iluminat. De asemenea, sunt prevăzute rigole de scurgere ape pluviale pe 150 ml și amenajarea de spații verzi pe 690 mp.

“Odată cu finalizarea acestui obiectiv, putem spune că și această școală va fi pe măsura așteptărilor elevilor, părinților și a profesorilor de aici. N-are rost să insist asupra dificultăților ce ne-au împiedicat să începem lucrul la curtea școlii de la Ion Agârbiceanu. Întârzierile, chiar și justificate, au fost un motiv de dezamăgire pentru mulți și un motiv de a ne încăpățâna să găsim soluții și banii pentru a face ce trebuie. Deși pare un clișeu, în cazul ăsta putem spune mai bine mai târziu decât niciodată. Poate că cei care ne-au pus piedici vor înțelege și de aceasta dată că nu ne pot opri, ci poate doar amâna”, a declarat primarul Mircea Hava.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mihaita

    marți, 01.10.2013 at 19:07

    Bravo, in sfarsit si Scoala 6 !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax