Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Lucrări de asfaltare pe mai multe tronsoane de drumuri naționale din județul Alba. Zonele vizate

Publicat


gropi

Mai multe tronsoane de drumuri naționale sunt vizate de lucrări de asfaltare, în această perioadă, au precizat reprezentanții CNAIR – Secția Drumuri Naționale Alba, pentru Alba24. Majoritatea sunt în Munții Apuseni.

Potrivit surselor citate, sunt în derulare lucrări pe o porțiune de 11 kilometri – DN 74 A între Abrud și Câmpeni. Aici au fost finalizate operațiunile de pregătire a carosabilului, iar în această săptămână se vor face cele de frezare, urmând apoi asfaltarea.

Vezi și FOTO ȘTIREA TA. ”Capcane” pentru șoferi, pe un drum național din Apuseni: ”Îți spargi mașina, poți provoca accident”

De asemenea, în această săptămână începe asfaltarea pe DN 75 Câmpeni – Bistra. Și în zona DN 74 Ciuruleasa sunt lucrări de reparații și așternere covor asfaltic.

Alte intervenții la carosabil (covor asfaltic/marcaj) au fost făcute în zona DN 1 – Unirea (13 km).

Aceste lucrări se desfășoară și pot fi afectate/amânate de condițiile meteo, mai precizează reprezentanții SDN Alba.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

14 octombrie, Sânta Parascheva. Ce nu ar trebui să faci în această zi de sărbătoare a toamnei

Publicat

Cunoscută și ca ”Sfânta Vineri”, Sfânta Cuvioasa Parascheva este considerată stăpână peste lumea femeilor, dar și apărătoarea călătorilor, păsărilor și animalelor. Se spune că alină suferința, îi mângâie pe cei intristați și-i izbăvește pe cei deznadăjduiți. În ziua de 14 octombrie, când este sărbătorită Sfânta Parascheva, se mai spune că nu se mănâncă nuci, castraveţi […]

Citește mai departe
Publicitate

CUGIR

FOTO: Accident pe DJ 704 Cugir-Vinerea. O persoană rănită după ce un autoturism și un autobuz s-au lovit

Publicat

O persoană a fost rănită într-un accident rutier s-a petrecut duminică seara pe DJ 704 între Cugir și Vinerea. Un autoturism și un autobuz au intrat în coliziune. Autoturismul a suferit avarii majore, ajungând în afara carosabilului. Revenim cu amănunte.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Noile tarife de referință RCA, anunțate de ASF. Ce se întâmplă cu asigurările auto obligatorii

Publicat

asigurare masina rca

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a publicat recent lista tarifelor de referință RCA, de care asigurătorii țin cont, la stabilirea valorilor de plată pentru asigurările auto obligatorii. Sumele pentru persoane fizice sunt în scădere ușoară, iar cele pentru persoane juridice au rămas la fel. ”Tariful de referință mediu ponderat, pentru segmentul autoturisme-persoane fizice, înregistrează o […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 60 de mașini date în urmărire în spațiul Schengen, găsite în România, în ultima săptămână

Publicat

masini furate

Peste 60 de mașini ce erau căutate de partenerii din spaţiul Schengen, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor judiciare, au fost găsite pe teritoriul României, în ultima săptămână. Potrivit IGPR, poliţiştii români şi partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat, în ultima săptămână, peste 700 de persoane, 74 […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate