Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Lucrări de modernizare a trotuarelor și rigolelor pe o porțiune din DJ 107C, la Vințu de Jos. Valoarea investiției

Publicat

Trotuarele și rigolele aflate pe o porțiune a străzii Lucian Blaga (DJ 107C) din comuna Vințu de Jos urmează să fie modernizate printr-o investiție de peste 1,3 milioane de lei. 

Primăria comunei Vințu de Jos a lansat marți, 24 mai, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru modernizarea trotuarelor și rigolelor de pe strada Lucian Blaga (DJ 107C).

Valoarea totală este estimată la 1.349.755,03 de lei, fără TVA. 

Administrația locală dorește astfel încheierea unui contract de execuție lucrări privind modernizarea trotuarelor și rigolelor de pe strada Lucian Blaga din comună.

Potrivit caietului de sarcini, lungimea sectorului de drum modernizat este de 570 de metri, de la km 14+670 la km 15+240.

Pe porțiunea mai sus menționată se propun lucrări de modernizare trotuare și rigole, lucrări de construcții drum și lucrări de canalizare pluvială, canal tehnic și amenajare spații verzi.

Profilul transversal cu parte carosabilă va avea lățimea de 6 metri, cu circulație în două sensuri. Covorul asfaltic va fi încadrat cu bordură mare pe partea dreaptă și acostament consolidat cu lățimea de un metru pe partea stângă.

În ampriză, pe partea stângă se va crea un spațiu verde, o pistă de biciclete/trotuar cu lățimea de 2,8 m, încadrate stânga cu bordură mică și dreapta cu rigolă scafa.

Pe partea dreaptă, se va realiza un trotuar cu lățime de 80 cm, încadrat cu bordură mare spre carosabil și bordură mică spre taluz. Apele pluviale se vor colecta prin guri de scurgere și vor descarca în canalizarea pluvială, iar pe partea dreaptă se va realiza un șanț de pământ în afara platformei.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax