Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lucrări de reparaţii la noul sediu al Direcției Copilului din Alba Iulia, aprobate în CJ. Rampe de acces, lift, şarpantă și împrejmuiri

Publicat

proiect alba Consilierii județeni și-au dat acordul pentru efectuarea de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba a unor lucrări de reparații la noul sediu de pe Bulevardul 1 Decembrie nr. 68 din Alba Iulia. Este vorba despre lucrări la șarpantă, rampe de acces pentru persoane cu handicap, împrejmuire, montare lift în casa scării. Acordul eeste necesar pentru obținerea autorizației de construire de la Primăria Alba Iulia.

Începând cu data de 18 noiembrie 2013, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Alba funcţionează în sediul nou, situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 68, Alba Iulia, în fosta clădire a „Proiectărilor”, vizavi de Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”.

Reamintim că în anul 2012, Consiliul Județean Alba a participat la licitația organizată de Direcția Generală a Finanțelor Publice a Județului Alba/AFP Contribuabili Mijlocii și a achiziționat în favoarea domeniului public al județului Alba, imobilul ”teren și clădire S+P+3 cu destinația de birouri și sediu”, situat în municipiul Alba Iulia, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 68.

Imobilul a fost mai apoi transmis în anul 2013 în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba, având destinația de sediu.

Din cauza faptului că imobilul nu dispunea de o suprafață de teren suficientă pentru utilizarea clădirii, în sensul că accesul în clădire era restricționat, dr nici pentru amenajarea de spații de parcare sau pentru construirea de garaje sau rampe, s-a impus achiziționarea unor suprafețe de teren situate în jurul acestui imobil.

În anul 2013, Consiliul Județean Alba a achiziționat cu 182.000 de euro, în favoarea domeniului public al județului Alba, trei parcele de teren în suprafață totală de 2.204 mp, amplasate în jurul imobilului menționat. Terenurile au fost mai apoi transmise în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba.

În total, noul sediul al Direcţiei pentru Protecția Copilului Alba, clădire şi teren a costat administraţia judeţeană 782.000 de euro.

În scopul efectuării lucrărilor de reparații șarpantă, rampe de acces pentru persoane cu handicap, împrejmuire, procurare și montare lift în casa scării, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba a solicitat și obținut acordul Consiliului Județean Alba, acord necesar pentru obținerea Autorizației de construire de la Primăria municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax