Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

CJ Alba a cumpărat terenul din jurul clădirii Proiect SA, cu 182.000 de euro. Vor fi amenajate parcări pentru sediul DGASPC

Publicat

Consiliul Judeţean Alba a cumpărat prin licitaţie publică terenul din jurul fostei clădiri a SC Proiect SA, cu suma de 806.691 lei, inclusiv TVA. Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman. Dacă luăm în considerare suma adjudecată de CJ pentru acest teren, de aproximativ 182.000 de euro, autoritatea va plăti aproximativ 82 de euro pe metrul pătrat. În total, noul sediul al Direcţiei pentru Protecția Copilului Alba, clădire şi teren a costat administraţia judeţeană 782.000 de euro.

Florin Roman precizează că este vorba despre “jumătate din valoarea de la care a pornit licitația”. Potrivit lui Roman, “tot la jumătate din prețul de pornire a licitației CJ Alba a achiziționat si clădirea SC Proiect, cu terenul aferent de sub imobil”. În imobilul respectiv să-şi desfăşoare activitatea Direcţia pentru Protecția Copilului Alba. Suprafața de teren achiziţionată deste de 2.204 mp, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia şi va fi utilizată pentru amenajarea de spații de parcare, garaje și rampe.

CJ Alba a adjudecat sediul “Proiect Alba” SA la licitația organizată de AFP, în 30 octombrie 2012. Este vorba de trei etaje ce formează clădirea scoasă la licitație publică și care au intrat  în proprietatea CJ Alba contra sumei de 600.000 de euro și care ulterior au fost date în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba.

Potrivit raportului de specialitate al proiectului ce a fost supus aprobării CJ în ședința din 30 mai, “imobilul nu dispune de o suprafață de teren suficientă pentru utilizarea clădirii, în sensul că accesul în clădire este restricționat și nu dispune de teren suficient pentru amenajarea de spații sau pentru construirea de garaje și rampe, impunându-se astfel achiziționarea unor suprafețe de teren din jurul imobilului menționat. Având în vedre că prin hotărârea Consiliului Județean din 23 februarie 2013 privind aprobarea bugetului general al județului Alba, pe anul 2013, s-a alocat suma de 1.100.000 de lei pentru achiziționarea terenului, se propune aprobarea județului Alba, prin CJ Alba, la licitația publică organizată de DGFP Alba în vedea achiziționării bunurilor menționate”.

Prețul de pornire la pornire la licitație pentru platformele asfaltate cu destinații de spații industriale de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 este de 1.300.134 lei.

Fosta clădire Proiect Alba a fost predată de administrația județeană Direcției Genenale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba cu destinație de sediu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. toma

    miercuri, 07.08.2013 at 19:27

    Ce se v-a intimpla cu spatiile verzi, pomi, etc …?

  2. citizen

    miercuri, 07.08.2013 at 23:58

    se vor toca marunt si vor face din ele pavaje pavele si havele pentru parcarile din fata cladirii” in amintirea copacilor cazuti la datorie”

  3. BYBYKA

    joi, 08.08.2013 at 17:33

    Aici trebuia sa fie UNIVERSITAREA TEHNICA DIN CLUJ-NAPOCA . De ce v-ati opus, domnilor pedelisti Dumitrel Ion si Hava Mircea?

  4. Pingback: De LUNI: Trei servicii de la DGASPC Alba se mută în sediul nou de pe strada 1 Decembrie. Vezi programul | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax