Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lucrări începute și lăsate în așteptare, pe lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda. Promisiunile lui Cuc neacoperite în fapte

Publicat

autostrada2

Liniște și pace pe lotul II, al autostrăzii A 10, Sebeș-Turda, în punctul unde va exista o supratraversare care va face legătura între Teiuș și Căpud.

Marți, 11 iunie, în jurul orei 13:00, în zona respectivă, pe o bună porțiune din viitoarea autostradă, nu se putea observa nici un utilaj sau o echipă de muncitori care să lucreze, în condițiile în care, termenul estimat de finalizare al lucrărilor este decembrie 2019.

autostrada a 2

De asemenea, pe lângă liniștea care ”plutea” în aer, un viitor pod, ”tronează” în mijlocul câmpului, lăsat să aștepte ”valurile” de muncitori promise.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Ministrul Transporturilor, în vizită pe șantierul Autostrăzii Sebeș – Turda, promite finalizarea ei în acest an

Mai mult, la sfârșitul lunii februarie, cu trei luni înainte de alegerile europarlamentare, ministrul Cuc era prezent la Alba Iulia, pe șantierele autostrăzii și în ciuda faptului că lucrările erau foarte întârziate acesta promitea că la sfârșitul anului 2019 autostrada va fi sub trafic.

autostrada 3

La aproape o lună distanță, în 21 martie, cu două luni înainte de alegeri, ministrul Cuc era iarăși prezent în Alba Iulia, unde se declara nemulţumit de evoluţia situaţiei din teren, pe lotul II, dar aprecia lucrările de pe lotul I.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Problemele de pe lotul II al Autostrăzii Sebeş-Turda. Ministru: ar putea fi reziliat contractul cu constructorul

Atunci Răzvan Cuc declara că dacă constructorul lotului II al Autostrăzii Sebeş-Turda, firma Aktor nu va înregistra evoluție în lucrări până la sfârșitul lunii aprilie, va rezilia contractul cu aceștia. Între timp acest lucru nu s-a întâmplat.

a 2

Stadiul fizic, în luna mai, pe lotul II al autostrăzii Sebeș-Turda, era de 50,35 %. În luna februarie, stadiul era de 49,01%, un progres de 1,34% în trei luni, (0,44%) pe lună.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax