Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lucrările la Parcul Unirii din Alba Iulia NU vor fi finalizate până la 1 decembrie. Ce spune primarul Mircea Hava

Publicat

parc

Lucrările la Parcul Unirii din Alba Iulia nu vor fi gata la timp pentru 1 Decembrie, iar o parte dintre gardurile care înconjoară acum lucrările vor rămâne în picioare, a anunțat marți Mircea Hava, în timpul ședinței Consiliului Local. ”Dacă aveam încă o lună, în care ne-au ucis procedurile, eram gata” a spus Hava. 

Citește și: VIDEO: Stadiul lucrărilor la Parcul Unirii din Alba Iulia, cu o săptămână înainte de 1 Decembrie. Imagini din dronă

Unul dintre elementele principale ale lucrărilor, respectiv podul din sticlă, este gata și este iluminat, a mai spus primarul. Finalizate vor fi și rampele de la ieșirea și intrarea în pasajul subteran din Cetate. Rampele vor avea o înclinație de 8 grade pentru a se putea trece inclusiv cu căruciorul. Va fi iluminat și acesta, iar trecerile de pietoni din zonă se vor închide, sunt câteva date oferite de primar.

Acesta a mai adăugat că în tribuna oficială, alături de președintele Klaus Iohannis, vor lua loc 150 de persoane care vor urmări ceremonia militară. Primăria a obținut 4 acreditări pentru locurile din tribună.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax