Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Lucrează în Ciugud”: Locurile de muncă disponibile în zona industrială Ciugud – Drâmbar, publicate pe site-ul primăriei

Publicat

Primăria Comunei Ciugud lansează pe site-ul oficial secțiunea „Lucrează în Ciugud”. În pagina respectivă, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau cele care doresc să își schimbe job-ul pot găsi locurile de muncă disponibile în Zona de Dezvoltare Economică Ciugud – Drâmbar.

„La fel ca tot ceea ce s-a dezvoltat în comuna noastră, și afacerile „Made in Ciugud” sunt repere în domeniile lor de activitate fiind construite pe principii serioase și cu respect pentru angajați.

Două companii din Ciugud, Pema Electrotehnic și Transilvania Nuts, recrutează în această perioadă personal.

Pema Electrotehnic România produce cablaje și sisteme de cablaje pentru tehnică medicală, utilaje, industria solară, automatizări, automotive și vehicule feroviare.

Transilvania Nuts este o companie cu capital integral românesc, care a devenit unul dintre cei mai importanți procesatori de nucă din România. Compania este printre cele mai noi fabrici din Ciugud, cu o investiție de peste 5 milioane de euro.

Vă invităm să consultați lista posturilor disponibile la companiile din Ciugud: https://www.primariaciugud.ro/lucreaza-in-ciugud, au transmis reprezentanții Primăriei Ciugud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax