Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ludovic Orban, după decizia CCR privind amenzile: Este un îndemn la anarhie. Guvernul e împiedicat să apere sănătatea românilor

Publicat

Premierul Ludovic Orban a criticat Curtea Constituțională pentru decizia de astăzi de a declara neconstituționale amenzile majorate pe perioada stării de urgență. Această decizie favorizează o minoritate și împiedică autoritățile să apere sănătatea românilor, a spus el.

„Ca și în alte decizii luate de actuala CCR, în perioada lui dragnea, și decizia asta arată că actuala CCR e de partea celor care încalcă legea, care încalcă reguile, sancționând pe toți cetățenii corecți, care au respecat reglementările, regulile impuse în perioada stării de urgență”, a spus premierul.

El a adăugat că est „șocat” de această decizie care are un „vădit caracter politic”.

„Prin această decizie se poate ajunge la situația în care autoritățile să nu mai poată da amendă pentru regulile stabilite în perioada stării de urgență. Prin această decizie, guvernul, autoritățile se poate spune că aproape sunt împiedicate să apere sănătătatea și viața românilor pe durata stării de urgență”, a continuat Orban.

În opinia sa, CCR se situează în apărarea „minorității extrem de reduse care încalcă legea și nescotește majoritatea zdrobitoare a românilor, peste 98%, care respectă legea și s-au comportat în această perioadă responsabil și au contribuit la limitarea răspândirii coronavirusului”.

„Este o invitație pentru fiecare român să încalce legea, un îndemn la anarhie”, a mai spus Orban.

Sursă: Digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. C

    miercuri, 06.05.2020 at 22:29

    Noi am fost niște prosti că am respectat ordonanța,#stai acasă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax