Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Luminițele de Sărbători din Alba Iulia nu se mai aprind la 1 Decembrie, cum era prevăzut în program. Motivul

Publicat

Luminițele pentru Sărbătorile de iarnă din Alba Iulia nu vor mai fi aprinse de Ziua Națională a României, așa cum era prevăzut în programul oficial al manifestării. 

Motivul este acela că instalația s-a defectat, cel mai probabil, spun surse din rândul organizatorilor (Primăria Alba Iulia), din cauza comercianților.

În zonă s-au adunat sute de oameni, însă luminițele de Crăciun vor fi aprinse cel mai probabil abia vineri, după remedierea problemei.

Momentul era stabilit în programul manifestărilor de 1 Decembrie, în șanțurile Cetății, acolo unde se află și Târgul de Crăciun.

În zona respectivă este amenajat un patinoar în aer liber, vor fi amplasate mai multe căsuțe unde vor fi vândute produse de sărbători. De asemenea bradul de Crăciun va fi amplasat tot în zona târgului de Crăciun.

UPDATE: După publicarea știrii, au venit și precizările primăriei. 

”Datorită unor probleme tehnice, electrice, aprinderea cupolei de lumini din latura de Vest a Cetății se amână pentru mâine, 2 decembrie, fiind imposibilă intervenția cu nacelă acum, din cauza comercianților amplasați în acea zonă. Ne cerem scuze!” a transmis purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Flaviu Buta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Radu

    joi, 01.12.2022 at 21:19

    După pregătiri de 1 an de zile s-au ars becurile. Era greu sa le facă și o proba înainte. Foarte bună organizare! Felicitări!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax