Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LUNI: Furnizarea apei, ÎNTRERUPTĂ în zona Lancrăm-Pârâul Iovului. Lucrări la rețeaua de apă, pe traseul Autostrăzii Sebeș-Turda

Publicat

lucrari apa

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă de luni seara, pentru circa 40 de ore, pentru consumatorii branșați pe tronsonul Lancrăm – Pârâul Iovului. Compania de apă precizează că se fac lucrări de relocare a conductei de apă, pe șantierul Autostrăzii Sebeș-Turda.

Vor fi afectați consumatorii din Lancrăm și parțial cei din zona șoselei de centură a municipiului Alba Iulia.

”Din cauza lucrărilor la autostrada Sebeș-Turda, SC APA CTTA SA ALBA anunță consumatorii că, în data de 24.02.2020, se va efectua relocarea aducțiunii de apă DN1000 (FIR I), in zona Lancrăm, fapt pentru care suntem nevoiti sa sistam furnizarea apei potabile in aceasta localitate, cat si pentru consumatorii bransati direct la aceasta aductiune pe tronsonul Lancrăm – Pârâul Iovului, începând cu ora 22.00. Din cauza lucrărilor deosebit de complexe, estimăm durata întreruperii la cca. 40 de ore”, anunță Apa CTTA.

Este posibil ca, la reluarea furnizării apei, să apară depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoie de purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. În această situație, clienților le este recomandat să folosească apa numai in scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar pot fi semnalate imediat Dispeceratului  Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501,  în vederea intervenției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax