Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Luni: Loturile echipelor de fotbal CSM Unirea și CS Universitatea Alba Iulia se reunesc pentru noul sezon

Publicat

Cele două reprezentante ale orașului Alba Iulia în Liga 3 se reunesc luni, 17 iulie, în vederea începerii pregătirii de vară.

După o vacanță de aproape două luni, formațiile de Liga 3 din Alba Iulia își reiau activitatea fotbalistică și demarează perioada de pregătire de vară.

Ambele echipe vor petrece câte o săptămână acasă, unde antrenorii se vor ocupa de „pornirea motoarelor” fotbaliștilor, urmând ca ulterior cele două să plece în cantonament.

Unirea Alba Iulia

Uniriștii vor desfășura luni, de la ora 17:00, la Stadionul Cetate, primul antrenament sub comanda lui Stelian Gherman, noul antrenor al echipei care își propune accederea în barajul de promovare în Liga 2.

Cu acest prilej, clubul va prezenta oficial și noile achiziții cu care s-a întărit în perioada pauzei, anume gemenii Nistor (U Cluj), Toni Suciu (Csíkszereda), Niakate (CFR Cluj II), Rareș Bârlădeanu (UTA Arad) și Damian Cimpoieșu (CS Ocna Mureș).

Universitatea Alba Iulia

„Studenții” se reunesc de asemenea luni, la Galtiu, însă fără antrenor principal. Se pare că Mihai Manea nu și-a prelungit înțelegerea cu formația universitară, în ciuda intenției de a-l păstra pe acesta la club, manifestată în finalul sezonului trecut de către oficiali.

Patru fotbaliști au înregimentat până acum cei de la CSU în această perioadă de mercato.

Alexandru Giurgiu (CS Ocna Mureș), Codruț Anghel (Rapid Bordoc), Oluwaseun Agbomoniyi (CSM Unirea Alba Iulia) și Badra Cisse (Beșiktaș Istanbul U21) sunt noutățile din lotul formației din Alba Iulia.

CS Universitatea Alba Iulia are ca obiectiv pentru sezonul care urmează intrarea în play-off, după ce la sezonul de debut aceștia au reușit câștigarea play-out-ului.

foto: pixabay free

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax