Connect with us
Publicitate

Uncategorized

LUNI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Schema propagandei din jurul afacerii “Genunchiul” și despre discreditarea președintelui

Publicat

r b

rares bogdan Luni seara, de la ora 21.00, invitaţii lui Rareş Bogdan îţi arată, la “Jocuri de Putere”, schema propagandei din jurul afacerii “Genunchiul”. Operat în România, în aceeaşi zi cu Victor Ponta, de aceeaşi afecţiune, jurnalistul Ovidiu Marincea vine în platou şi se alătură demonstraţiei.

Vei afla de ce nu poate fi crezut premierul când spune că a căutat în Turcia liniştea exact când se strângea laţul DNA în jurul său, care este adevărul despre refacerea de 45 de zile şi care sunt scenariile preluării interimatului de către vicepremierul Gabriel Oprea.

De asemenea, vei descoperi de ce se poziţionează Traian Băsescu şi Călin Popescu Tăriceanu în aceeaşi tabără apreciind că Strategia de Apărare propusă de Klaus Iohannis este o greşeală. Este adevărat că preşedintele a inclus Mediul, Cultura şi Educaţia în Strategie ca să regleze raporturile de forţe dintre Controceni şi Guvern? Sau vrea Iohannis să se asigure că principiul “Stop şi de la capăt” nu are nicio breşă care poate poate vulnerabiliza România?

Răspunsurile luni seară seară de la Rareş Bogdan, Ovidiu Marincea, Ion M. Ioniţă, Oana Stănciulescu, Oreste Teodorescu şi Stelian Negrea la “Jocuri de Putere”, de la 21.00 la 24.00, numai la Realitatea TV!

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax