Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI şi MARŢI, Bibliobusul CJ Alba ajunge la Grădiniţa nr.9 din Alba Iulia. Copiii vor primi semne de carte şi felicitări

Publicat

carti jucarii bibliobus Luni și marți, începând cu ora 9.00, Bibliobusul Consiliului Județean Alba va ajunge la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 9 din Alba Iulia și le va da posibilitatea copiilor și  cadrelor didactice să-l viziteze și să intre în lumea magică a cărților.
Pentru  că au înțeles că este important să donezi din jucăriile și jocurile tale pentru a aduce un zâmbet altui copil, Consiliul Județean Alba răspunde generozității cu oferirea unor cărți pline de creativitate, ateliere de creație constând în confecționarea unor semne de carte, felicitări și plicuri embosate care vor fi dăruite tuturor celor prezenți, în pragul sărbătoririi lui Moș Crăciun.
Grădinița Nr. 9 din Alba Iulia a fost prima care a înțeles că ceea ce a început cu campania ”Luna copiilor”, iar ulterior a continuat cu ”Călătorim şi dăruim” cu Bibliobusul se vrea o acțiune permanentă, iar jucăriile donate au fost într-un număr neașteptat de mare și continuă să crească, urmând să mai fie primite alte donații tot de la aceeași grădiniță, transmit organizatorii campaniei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate