Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lupta pentru șefia PNL Alba: Primarul din Sebeș, Dorin Nistor, atac voalat la Ion Dumitrel, susținere directă pentru Mircea Hava

Publicat

hava

Cu doar două zile înainte de alegerile interne pentru șefia PNL Alba, primarul din Sebeș, Dorin Nistor, îl atacă voalat pe Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

În același mesaj, Nistor în susține puternic pe contracandidatul lui Dumitrel la funcția de președinte al PNL Alba, europarlamentarul Mircea Hava. 

”Liberallismul înseamnă reducerea la tăcere a primarilor și îndepărtarea lor de funcțiile politice? Acesta să fie viitorul PNL Alba, așa își începe Nistor mesajul postat pe pagina de Facebook.

Atacul împotriva lui Ion Dumitrel nu este direct în sensul că nu îl nominalizează pe acesta. În schimb, mesajul de susținere al lui Mircea Hava este cât se poate de evident.

CITEȘTE ȘI: LISTA: Cine sunt candidații la alegerile din PNL Alba. Ce funcții în partid vizează oamenii lui Mircea Hava și Ion Dumitrel

De altfel, Nistor este considerat unul dintre cei mai importanți susținători a europarlamentarului Mircea Hava în lupta cu Ion Dumitrel pentru șefia partidului.

Mesajul lui Dorin Nistor

”Mircea Hava vine cu propunerea onestă a unei conduceri de partid, la PNL Alba, compusă din cei care aduc voturi: primarii. Astfel, discuțiile politice privitoare la strategia de dezvoltare județeană, la investițiile din întreg județul Alba ar avea ca suport reprezentanții direcți ai comunităților locale, cei care răspund privind în ochii oamenilor, cei care le cunosc nevoile și care trebuie să găsească cele mai potrivite soluții.

Ce simplu este să împarți un buget județean fără o consultare cu cei care își pun obrazul în fața alegătorilor! Mulți politicieni ajung în diferite funcții pe seama voturilor celor aleși direct de oameni. Bine ar fi să nu uite această realitate!

PNL Alba este o echipă clădită, an după an, de un lider. Transparent și puternic. Cu un discurs limpede și cu privire demnă în fața oricărui guvern, cu uși deschise pentru județul Alba, acolo unde a fost nevoie.

Organizația județeană se poate baza în continuare pe întreaga echipă care a obținut rezultate notabile în Ardeal. Un singur lucru nu pot eu admite: exact cei care aduc voturi să nu poată face parte din această echipă!

Este normal să fim consultați și să avem drept de decizie politică. La fel de normal este să participăm și la gestionarea bugetului județean, la împărțirea fondurilor, nu doar la colectarea acestora.

Colegi primari, știu că ați fost îndemnați să vă retrageți, spunându-vi-se că biroul politic nu poate funcționa cu voi. Cât de fair-play este această abordare în competiția internă?

Oare nu ar fi normal ca acest birou să funcționeze tocmai prin primari? Oare nu ar fi normal să fim consultați cu privire la sprijinul pe care îl așteptăm și îl merităm pentru proiectele și nevoile comunităților noastre?

Conștiința și rațiunea să ne ghideze atunci când alegem drumul politic, căci legitimarea noastră vine de la oameni, de la cetățenii comunităților noastre. Pentru comunitățile noastre să cerem, cu demnitate, dreptul la decizie!”, a scris Dorin Nistor pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax