Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Luptă strânsă pentru ultimul loc disponibil, la Facultatea de Drept de la Universitatea din Alba Iulia, la admiterea din toamnă

Publicat

Luptă strânsă la Universitatea din Alba Iulia, pentru ultimul loc la Facultatea de Drept, la sesiunea de toamnă. Mai exact, în aceste zile se desfășoară admiterea de toamnă la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, iar la facultatea de drept mai este disponibil un singur loc. 

Asta înseamnă că la sesiunea din vară, din cele 150 de locuri disponibile în cadrul Facultății de Drept, 149 au fost ocupate. Adică, toți cei 149 de candidați care s-au înscris și au fost admiși, s-au și înmatriculat.

Din acest motiv, un singur loc a rămas disponibil la Facultatea de Drept  pentru sesiunea de toamnă, iar lupta pentru ocupararea acestuia din câte se pare este una strânsă.

Înscrierile continuă până pe data de 16 septembrie, la Universitatea din Alba Iulia, iar locul va fi ocupat de candidatul cu cea mai mare notă de înscriere.

CITEȘTE ȘI: Începe sesiunea de toamnă a admiterii 2022 la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, universitatea din inima Cetății (P)

În sesiunea de vară a Admiterii 2022, peste 1500 de candidați au fost admiși și s-au înmatriculat la programele de studii ale UAB, acestora adăugându-li-se numeroșii candidați din Rep. Moldova și din diaspora, precum și studenții internaționali aflați în plin proces de depunere și avizare a dosarelor depuse pentru programele în limba engleză și pentru Anul pregătitor de învățare a limbii române.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax