Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Luptătorul de kickbox, aiudeanul Benjamin Adegbuyi revine în ringul Glory. Îl va înfrunta pe D’Angelo Marshall la Chicago

Publicat

glory 71 chicago

”Mr. Gentleman”, Benjamin Adegbuyi, luptătorul de kickbox crescut în Aiud, îl va înfrunta pe D’Angelo Marshall, în cadrul super galei de kickbox Glory 71, care se va desfășura la Chicago, pe 22 noiembrie.

Benjamin revine în ringul Glory după aproape un an și după două victorii împotriva luptătorilor Arkadiusz Wrzosek și Jahfarr Wilnis, una prin decizie unanimă și alta prin KO, în cadrul Glory 62 de la Rotterdam.

Oponentul său, D’Angelo Marshall, de asemenea intră în ring după două victorii importante, împotriva luptătorilor Jahfarr Wilnis la Glory 67 Orlando, prin decizie unanimă și Daniel Skvor la Glory 64 Strasbourg printr-un KO în ultimele minute ale reprizei a treia.

benjamin

CITEȘTE ȘI: FOTO-VIDEO: Victorie imensă pentru aiudeanul Benjamin Adegbuyi într-un meci de kickbox la Chicago. Următoarea „victimă” Badr Hari

De menționat este că potrivit Glory.com, Marshall a luptat ultima oară în luna iulie, pe când Benjamin nu a mai luptat din 8 decembrie 2018.

Benjamin Adegbuyi a locuit de la vârsta de 8 ani în Aiud și a învățat la Liceul Tehonologic Agricol „Alexandru Borza” din Ciumburud.

Main eventul Glory 71 este lupta dintre Anissa Meksen, deținătoarea titlului la femei și aspiranta la centura Glory, Tiffany Van Soest.

sursă foto: captură de ecran glorykickboxing.com, Facebook – Benjamin Adegbuyi 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax