Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MAE informează cetăţenii români care călătoresc în Belgia că nivelul de alertă teroristă este 3, adică există o ameninţare „serioasă, posibilă şi credibilă”

Publicat

ministerul afacerilor externe_MAE sediu Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze pe teritoriul Regatului Belgiei că nivelul de alertă teroristă este în prezent la nivelul 3 (pe o scară de 4), ceea ce înseamnă că există o ameninţare „serioasă, posibilă şi credibilă”.

În perimetrul marilor centre comerciale, gărilor, aeroporturilor şi obiectivelor turistice se află, în continuare, forţe de poliţie sprijinite de militari care asigură securitatea acestora, fapt pentru care trebuie să se manifeste prudență sporită în aceste perimetre.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că românii care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia “Călătoreşte în siguranţă”, care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax