Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Magazinele din Alba Iulia, pregătite de Crăciun, la 27 de grade. Senzația ciudată pe care o mai poți avea doar în țările calde

Publicat

Cu toate că temperaturile din această perioadă ne duc mai mult cu gândul la primavară sau la vară decât la zapadă și frig, magazinele din oraș s-au pregătit deja pentru Crăciun. O senzație neobișnuită pentru locuitorii din Alba Iulia: să vezi decorațiuni de sărbători în vitrine, dar să fie cald afară. 

Globuri, decorațiuni pentru brad, Moși, reni și cam tot ce ai nevoie pentru a-ți pregăti casa și a intra în spiritul celei mai iubite sărbători, se află deja pe rafturile magazinelor.

Cei care au ajuns în această perioadă prin centrele comerciale au rămas puțin suprinși să vadă magazinele pline cu astfel decorațiuni având în vedere ca oamenii se plimbau încă în tricou și temperaturile ridicate aduc mai mult a început de vară.

Prețurile decoratiunilor nu sunt deloc mici în această perioada însă cei care doresc să intre cât mai repede în atmosfera sărbătorilor de iarnă, nu se mai uită la costuri ci se bucură de faptul că vor avea totul pregătit din timp și mai ales că se pot simți pe o insulă în oceanul Atlantic, unde Crăciunul vine și la 30 de grade.

Totuși meteorologii anunță că bucuria zilelor călduroase se va termina în curând. De marți se răcește considerabil în toată țara și se anunță chiar lapoviță și ninsoare în zona de munte.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax