Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Magazinul Jysk din Alba Mall se deschide în 25 martie și va avea 10 angajați. Precizările companiei pentru Alba24

Publicat

Compania daneză Jysk a comunicat reporterilor Alba24, la solicitarea acestora, o serie de detalii legate de inaugurarea magazinului din Alba Iulia, al doilea din județ. 

Potrivit reprezentanților companiei, deschiderea magazinului este programată pentru data de 25 martie.

Vezi și „Alba Iulia Mall”, noul centru comercial care se construiește în oraș. Noi detalii despre suprafață și zonele pentru magazine

”Ne dorim de mulți ani să avem un magazin în Alba Iulia și suntem de mult timp în căutarea unui spațiu potrivit pentru conceptul nostru de magazin.

Ne bucurăm că am găsit acest spațiu, aflat în Alba Mall, pe Strada Tudor Vladimirescu nr. 50A. JYSK Alba Iulia este primul magazin pe care îl inaugurăm în România în anul 2021.

În echipa magazinului JYSK Alba Iulia vom avea 10 colegi.

Referitor la investiție, inaugurarea unui nou magazin JYSK presupune costuri inițiale care țin de amenajarea spațiului conform conceptului nostru de magazin și de stocuri.

JYSK nu construiește magazine, spațiile în care funcționează magazinele noastre sunt spații închiriate de la dezvoltatori” au transmis reprezentanții Jysk.

Despre JYSK România

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Grupul desfășoară operațiuni în peste 51 de țări și numără un total peste 26.500 de angajați și peste 3000 de magazine.

JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț.

Sub deviza „Sleeping and Living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea.

Rețeaua numără în prezent 95 de magazine în România.

Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde euro.

În România, JYSK inaugurează aproximativ 15 magazine noi pe an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax