Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mai multe birouri ale IPJ Alba se vor muta temporar în clădirea Policlinicii aflată pe strada Mușețelului din Alba Iulia. PROIECT

Publicat

p

Mai multe birouri ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba se vor muta temporar în locul unor cabinete medicale aflate în clădirea Policlinicii de pe strada Mușețelului din Alba Iulia. 

Reamintim faptul că sediul IPJ Alba urmează să fie modernizat și reabilitat, printr-o investiție de peste 32,8 milioane de lei.

Citește și Contractul pentru reabilitarea și modernizarea sediului IPJ Alba a fost semnat. Cum vor arăta clădirile și cât vor costa lucrările

Consilierii județeni din Alba vor avea de votat, în ședința din 19 aprilie, un proiect privind aprobarea constituirii dreptului de administrare în favoarea Inspectoratului de Poliție Județean Alba asupra suprafeței utile de 619,42 mp din imobilul – construcție înscris în C.F. nr. 76171-C1 Alba Iulia, situat administrativ în municipiul Alba Iulia, strada Mușețelului (Al. Vaida Voievod), nr. 2, precum și unele măsuri pentru funcționarea corespunzătoare a Comisiei Județene de Expertiză a Capacității de Muncă Alba.

Potrivit raportului de specialitate, IPJ Alba a solicitat Consiliului Județean Alba punerea la dispoziție pentru folosință cu titlu gratuit a imobilului situat în municipiul Alba Iulia, strada Mușețelului, nr. 2, în vederea relocării personalului instituției pentru implementarea proiectului „Reabilitarea și modernizarea imobilelor din cadrul IPJ Alba, pe strada I.I. C. Brătianu”.

În imobilul aflat pe strada Mușețelului, nr. 2, la etajul I și II îşi are sediul Policlinica Judeţeană aparţinătoare Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia. Tot la etajul II al acestui mobil își are sediu și Comisia Judeţeană de Expertiză a Capacităţii de Muncă Alba.

Pentru a da curs solicitării IPJ Alba, este necesară și relocarea spațiul unde își are sediul comisia, de la etajul II la etajul I.

Potrivit documentului citat, constituirea dreptului de administrare în favoarea Inspectoratului de Poliție Județean Alba asupra suprafeței utile de 619,42 mp din imobilul se va face pentru o perioadă de 2 ani.

De asemenea, se va schimba și destinația spațiului în suprafață totală de 619,42 mp (la etajul II – 547,90 mp și la etajul I – 71,52 mp), din spaţiu pentru „cabinete medicale” în spațiu pentru „birouri”, pe o perioadă determinată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. BrIcHu

    marți, 16.04.2024 at 11:21

    o intrebare ar fi: policlinica cand se mai muta la spital? de cati ani d-a promis asta?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax