Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mai multe zboruri de la Cluj – Napoca, în vacanța de vară. Wizz Air a anunțat creșterea numărului de zboruri

mai multe zboruri de la cluj

Publicat

Mai multe zboruri de la Cluj – Napoca, în vacanța de vară. Compania aeriană Wizz Air a anunțat creșterea numărului de zboruri de la Cluj-Napoca, pentru a oferi călătorilor mai multe opțiuni pentru vacanțe.

Wizz Air anunță creșterea numărului de zboruri din Cluj-Napoca, Larnaca și Varna, oferind călătorilor mai multe opțiuni pentru pasageri de a explora destinații de top, în timpul verii și toamnei.

Capacitate suplimentară de 176.000 de locuri

Astfel, Wizz Air crește capacitatea de transport a pasagerilor cu 176.000 de locuri, pe perioada sezonului estival, scrie Cluj24.

„Ca parte a angajamentului Wizz Air de a oferi servicii excepționale și călătorii la prețuri accesibile, orarele extinse vor răspunde nevoilor celor în căutarea soarelui, pasionaților de călătorii și exploratorilor care doresc să profite la maximum de vacanța lor.

Cu aceste zboruri adiționale, Wizz Air va adăuga o capacitate suplimentară de 176.000 de locuri la rețeaua sa deja extinsă”, au transmis reprezentanții companiei aeriene.

La Aeroportul ”Avram Iancu” a fost inaugraut un nou terminal de plecări. Investiție de peste 365 de milioane de lei

Reamintim totodată că la Cluj a fost inaugurat noul terminal de plecări, de pe Aeroportul ”Avram Iancu”. Evenimentul a avut loc miercuri, 5 iunie 2024, în prezența premierului Ciolacu.

De asemenea, la inaugurare au participat și președintele Senatului, Nicolae Ciucă, prim-ministrul Marcel Ciolacu dar și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

David Ciceo a precizat că aeroportul clujean a depășit anul trecut pragul de 3 milioane de pasageri, planul fiind atingerea a 7 milioane de pasageri în următorii 7 ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Nelu

    sâmbătă, 08.06.2024 at 10:10

    Așa și care sunt destinatiile noi/suplimentare!?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax