Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mai mulți tineri din Alba Iulia surprinși de camerele video în timp ce făceau semnături tip graffiti, pe mai multe obiecte

Publicat

Mai mulți tineri din Alba Iulia au fost surprinși de camerele video, amplasate pe Latura de Nord a Cetății Alba Carolina, în timp ce scriau cu un tub de spray, pe peretele unei toalete publice. 

În limbaj de stradă, în domeniul graffiti, acțiunea tinerilor se numește ”tag”, adică cel care face graffiti își face semnătura pe domeniul public. 

Reprezentații primăriei Alba Iulia au făcut publice imaginile cu tinerii suprinși.


”Tineri din Alba Iulia, surprinși de camerele de supraveghere în timp ce “decorează” bunuri aflate pe domeniul public

În data de 27 mai 2023, puțin înainte de ora 19.00, un grup de 5 tineri, toți cu fețele acoperite, au oprit în dreptul unui grup sanitar aflat pe strada Gemina, pe Latura de Nord a Cetății. Aici, unul dintre adolescenți a scos un tub de spray de culoare roșie și a ,,pictat” pereții toaletei respective.

Cu o zi înainte, în jurul orei 18.00, trei tineri au fost surprinși de camerele de supraveghere în parcul de joacă din zona Liceului Sportiv. Folosindu-se de un marker, aceștia au inscripționat mai multe obiecte de mobilier.

Poliția Locală este în posesia înregistrărilor video și va prezenta toate probele strânse Poliției Municipiului Alba Iulia, care va urma să facă cercetări pentru identificarea și sancționarea celor care se fac vinovați de aceste fapte.

Din nou, fac un apel către părinți de a le explica celor mici riscurile la care se expun în momentul în care recurg la astfel de fapte”, a scris viceprimarul Emil Popescu pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pamfil

    miercuri, 31.05.2023 at 12:00

    ii prindeti, si-i tatuati pe față cu mizeria aia mazgalita de ei pe acele obiecte. dupa care ii trimiteti acas sa vie cu tac’su tunsi – cum mai comenta cineva p-aici

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax