Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Mai puține concerte și spectacole la Alba Iulia, din banii Primăriei în 2019. Anunțul viceprimarului Paul Voicu

Publicat

evenimente

Anul 2018 a fost unul plin de evenimente și distracție, care au animat Cetatea Alba Carolina și Alba Iulia în an de centenar. Anul 2019, ar putea fi unul mai ”sărac” în evenimente, potrivit viceprimarului Paul Voicu.

 Deși bugetul local nu a ajuns încă pe masa consilierilor locali pentru a fi votat, anul în curs se anunță a fi unul mai slab în ceea ce privește concertele și distracția pe bani publici din Alba Iulia.

Anunțul a fost făcut în cea mai recentă ședință de Consiliu Local de către viceprimarul Paul Voicu, care a declarat că în 2019 ar putea fi mai puține evenimente decât în anul precedent.

”Am vorbit cu colegii de la evenimente, posibil în acest an să avem un număr de evenimente mult redus și doar acelea pe care dumneavoastră le veți vota (n.r. consilerii locali) care au impact și care au continuare… Discutăm de Alba Fest, o să discutăm despre 1 Decembrie, o să discutăm despre evenimentul cu dacii și romanii. Dar le vom aduna foarte mult, împreună cu dumneavoastră și vom spune concret care au impact. Și cetățenii muncipiului sunt lângă noi și vor susține aceste evenimente.”

În 2018, evenimentele nu au fost tocmai gratuite așa cum le place unora să spună, însă nici nu au sărăcit bugetele albaiulienilor așa cum s-ar fi întâmplat dacă s-ar fi dus la astfel de concerte și spectacole pe cont propriu.

CITEȘTE ȘI: Cât a plătit fiecare albaiulian pentru distracția din anul 2018. 4,8 milioane de lei au mers pe spectacolele din Cetate

4,8 milionane de lei, la care se mai adaugă mediatizarea în presă încă 157.000 de lei, au costat evenimentele anului 2018. 

 Asta înseamnă pe că pentru un an întreg de concerte și spectacole, un albaiulian a plăit, prin taxe și impozite, aproximativ 69 de lei, dacă împărțim cele 4,8 milioane la 70.000 de locuitori. Suma este extrem de de mică dacă luăm în considerare că doar un bilet la concertul Al Bano ar costa 250 de lei sau 150 de lei la un concert al Innei.  

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. artistul

    duminică, 24.03.2019 at 20:41

    bravo.in sfarsit o noua viziune .sa speram ca va tine mult timp.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax