Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mai sunt 11 zile până la concursul de scurt metraje „eco”: Realizează un film despre mediul înconjurător și câștigă premiul de 500 de euro

Publicat

Au mai rămas 11 zile până la termenul limită al concursului de filme de scurt metraj „eco”, 10 septembrie 2012. După cum probabil știți, este vorba despre un concurs de scurt metraje „eco” pe tema schimbărilor climatice şi a economisirii de energie în gospodării, lansat de Agenția Locală a Energiei Alba, în parteneriat cu Alba24. Concursul este deschis oricui, indiferent că este profesionist sau amator, elev, student sau parte din orice categorie socială. Așa că, dacă ai o cameră video și o idee despre mediul înconjurător, te invităm să fii creativ și să te exprimi în video. Câștigătorul va fi premiat cu 500 de euro.

Ce putem face pentru a proteja mediul înconjurător? Cum este stilul nostru de viaţă şi în ce fel afectează mediul? Cum putem economisi energie în gospodăriile noastre? De ce ar trebui să ne implicăm? Acestea ar fi niște puncte care ar putea fi tratate de filmulețele de scurt metraj. Termenul limită de trimitere a filmelor este 10 septembrie 2012.

Scurt metrajele primite vor fi puse pe site-ul nostru, în articole diferite, iar cititorii vor putea vota filmul preferat.

Câștigătorul va fi stabilit de un juriu format dintr-un reprezentant ALEA, un reprezentant Alba24, un reprezentant al Consiliului Județean Alba și cititorii ziarului Alba24.

Care sunt condițiile de participare?

În concurs sunt acceptate toate genurile de film: documentar, animație, ficțiune etc. Oricine poate participa (elevi, studenți, profesioniști, amatori). Filmul trebuie să aibă o lungime între 2 și 5 minute. Filmele vor fi trimise în format DVD, iar copiile nu vor fi înapoiate participanților.

Filmele vor fi proiectate în diferite țări din Uniunea Europeană, așa că sunt binevenite filmele non-verbale. Filmele în care se vorbește vor trebui însoțite de o subtitrare în limba engleză.

Pentru a te înscrie în concurs, trebuie să trimiți o copie screening a filmului și formularul de înscriere completat și semnat (Formularul de înscriere este disponibil aici: formular de inscriere). Numai pachetele complete (film și formular înscriere) vor fi acceptate. Acestea vor fi trimise pe adresa Agenţia Locală a Energiei Alba, Alba Iulia, str. Trandafirilor (Camil Velican), nr. 9 (CP:510119)

Pentru alte informaţii, aveți la dispoziție site-ul www.alea.ro, Tel. 0258.813.405, Fax: 0258.813.403, Mobil: 0755.093.350, Email: contact@alea.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Filme online subtitrate

    vineri, 10.08.2012 at 17:03

    castigat cineva?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax