Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Parastasul de 40 de zile al pilotului Adrian Iovan, organizat la Horea. Romaniţa Iovan a ajuns vineri în comună

Publicat

Fosta soţie a pilotului Adrian Iovan a ajuns vineri la Horea, pentru parastasul de 40 de zile al celui care şi-a pierdut viaţa în urma accidentului aviatic din Munţii Apuseni. Romaniţa Iovan va organiza sâmbătă parastasul la căminul cultural din comună, la care vor participa şi cei 300 de săteni care s-au implicat în căutarea epavei avionului prăbuşit. Mâncarea va fi pregătită de bucătăresele din Horea, iar slujba va fi oficiată de preotul din comună, Ioan Costea la troiţa ridicată de săteni la locul accidentului.

 Citește și FOTO-VIDEO| Tragedia aviatică din Apuseni: Fosta soție, rudele și peste 100 de localnici la parastasul ținut în memoria pilotului Adrian Iovan

Cei 300 de săteni care s-au implicat în căutarea epavei avionului prăbuşit în Munţii Apuseni au fost invitaţi la parastasul lui Adrian Iovan, organizat în comuna Horea de Romaniţa Iovan. Parastasul de 40 de zile pentru comemorarea pilotului îi va aduce la aceeaşi masă pe sătenii din comună, precum şi rude şi prieteni ai celui decedat.

Slujba oficiată de preotul din comună începe la ora 13.00, urmând ca aceştia să participe la o masă la Căminul cultural din satul Giurgiuţ.

Din păcate la parastasul pilotului Adrian Iovan nu vor putea participa părinţii studentei Aura Ion, care a decedat în nefericitul accident, aceştia fiind plecaţi din ţară. Nici ÎPS Irineu nu va fi prezent la slujba de parastas în memoria pilotului.

Chiar dacă nu pot ajunge la parastas, cei patru medici şi copilotul care au fost răniţi în accidentul aviatic şi-ar dori să îi vadă pe salvatorii care i-au găsit în munţi. După o lună de spitalizare, copilotul Răzvan Petrescu a fost externat vineri şi a spus că i-ar plăcea ca după ce starea de sănătate îi va permite să îi viziteze pe moţii salvatori şi să vadă „şi din picioare” locul accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax