Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

ASTĂZI: Şedinţă la Consiliul Local Ocna Mureş. Se votează taxele şi impozitele locale pentru anul 2014. Vezi ordinea de zi

Publicat


Joi, 30 mai, consilierii locali din Ocna Mureş se reunesc în şedinţă ordinară, cu 13 puncte pe ordinea de zi. Va fi supusă la vot aprobarea noilor valori impozabile, taxele şi impozitele locale şi alte taxe asimilate acestora, precum şi amenzile ce se vor aplica în anul fiscal 2014 la nivelul oraşului Ocna Mureş, închirierea prin licitaţie publică a fostului sediu al biroului Taxe şi Impozite din vecinătatea Primăriei şi cuantumul burselor pentru elevii din oraş. De asemenea, se aprobă demisia din funcţia de consilier local a Claudiei Anca Şilip şi validarea mandatului de consilier local pentru Dorin Cociş.

Proiectul ordinii de zi:

 1. Proiect de hotărâre privind demisia din funcţia de consilier local a doamnei Claudia Anca Şilip şi validarea mandatului de consilier local a domnului Dorin Cociş.
 2. Proiect de hotărâre privind arpobarea concesionării prin licitaţie publică, pe o perioadă de 49 de ani a unui teren situat în Ocna Mureş, str. 9 Mai, nr.2, înscris în CF 72179 Ocna Mureş, cu nr. Cad 72179 – curţi, construcţii în suprafaţă de 40 mp, teren care face parte din domeniul privat al oraşului Ocna Mureş, preţul de pornire al licitaţiei să fie de 58 lei pe an.
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea noilor valori impozabile, taxele şi impozitele locale şi alte taxe asimilate acestora, precum şi amenzile ce se vor aplica în anul fiscal 2014 la nivelul oraşului Ocna Mureş.
 4. Proiect de hotărâre privind încheierea unui Acord de cooperare între Consiliul Judeţean Alba şi Consiliul local al oraşului Ocna Mureş pentru implementarea Programului „Alba Urban 2011” – componenta Parcuri de fitness în aer liber, pentru realizarea unui parc fitness în aer liber în parcul oraşului Ocna Mureş, pe o durată de 3 ani cu posibilitatea prelungirii lui.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea îndreptării erorii materiale din HCL 37/26.03.2013 prin înlocuirea textului de la articolul 1 „lotul nr. 2 nr. top. 1753/1/3/2/curţi, construcţii în suprafaţă de 8 mp” cu textul următor „lotul nr. 2 nr. top. 1753/1/4/2/curţi, construcţii în suprafaţă de 8 mp”.
 6. Proiect de hotărâre privind închirierea prin licitaţie publică a unor spaţii proprietate privată a oraşului Ocna Mureş situate în Ocna Mureş, str. N. Iorga nr. 23.
 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea „Achiziţie autospecială PSDI Cod CPV 34144213-4 prin procedura cerere de oferte, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai mic”, aprobarea Caietului de sarcini al achiziţiei, aprobarea comisiei de evaluare a ofertelor.
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea înscrierii în domeniul privat al oraşului Ocna Mureş a unui teren în suprafaţă de 700 mp, înscris în CF nr. 72121 – Ocna Mureş (provenită din conversia de pe hârtie a CH nr. 129 Războieni) nr. top 359/2/8 situat în Ocna Mureş, sar Războieni, str. Gării, nr. 229F.
 9. Proiect de hotărâre prin care Consiliul local al oraşului Ocna Mureş ia act de renunţarea la concesionarea terenului înscris în CF nr. 927, în suprafaţă de 4 mp, situat în Ocna Mureş, str. Al. Independenţei, nr. 14 (aferent ap.1, sc. C, Bl, 42), jud. Alba, a concesionarului SC Gabriel Unic SRL, cu sediul în Ocna Mureş, str. V. Lupu nr. 21, jud. Alba.
 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului trimestrial de execuție a bugetului local pentru trimestrul I anul 2013, conform anexelor 1 și 2.
 11. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului și numărului burselor ce se acordă elevilor din învățământul preuniversitar de stat din orașul Ocna Mureș.
 12. Proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor și tarifelor practicate pentru serviciile oferite în cadrul activității de administrare a cimitirului orășenesc Ocna Mureș.
 13.  Probleme curente.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Parcul Sărbătorilor de Iarnă de la Alba Iulia. Ultimele pregătiri înainte de deschiderea oficială

Publicat

În Piața Cetății din Alba Iulia au fost montate principalele elemente de atracție din Parcul Sărbătorilor de Iarnă. Autoritățile locale fac, sâmbătă, ultimele pregătiri pentru distracția de sărbători. A fost montat bradul de Crăciun, patinoarul, căsuțele, sania trasă de reni și carusel pentru copii. Tariful de intrare la patinoar va fi de 5 lei/persoană, pentru […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: „Bucuria Darului”. Copii de la Şcoala “Avram Iancu” din Alba Iulia au cântat colinde într-o biserică din oraș

Publicat

Elevi de la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Alba Iulia au oferit momente emoționante, în cadrul proiectului ”Bucuria Darului”. Au interpretat colinde, în cadrul slujbei religioase de Sfântul Nicolae, la Biserica Maieri I. Sărbătorile de iarnă sunt pentru majoritatea oamenilor un prilej de bucurie şi de speranţă. Moş Nicolae este aşteptat, în fiecare an, atât […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Festivalul Cultural „Augustin Bena”, prima ediție. Gala Tezaurelor Umane Vii și alte evenimente la la Alba Iulia. PROGRAM

Publicat

Prima ediție a Festivalului Cultural „Augustin Bena” se desfășoară în aceste zile la Alba Iulia. Evenimentul cuprinde recitaluri, concerte, lansări de carte, dar și Gala Tezaurelor Umane Vii din Județul Alba și Colocviile Naționale de Etnografie și Folclor „Gheorghe Pavelescu”. Festivalul Cultural „Augustin Bena” a debutat, joi seara, la Palatul Cultural din Blaj, cu un […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Tragedie la Pianu de Jos. Un tânăr a murit într-un accident de motocicletă. Tocmai împlinise 18 ani

Publicat

Un tânăr din Pianu de Jos care tocmai împlinise 18 ani a murit într-un tragic accident de motocicletă, la câteva ore după ce tocmai împlinise 18 ani. Din datele Poliției, accidentul s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 21.00. Tânărul ar fi pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat în afara carosabilului. A suferit leziuni grave, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate