Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

ASTĂZI: Şedinţă la Consiliul Local Ocna Mureş. Se votează taxele şi impozitele locale pentru anul 2014. Vezi ordinea de zi

Publicat


Joi, 30 mai, consilierii locali din Ocna Mureş se reunesc în şedinţă ordinară, cu 13 puncte pe ordinea de zi. Va fi supusă la vot aprobarea noilor valori impozabile, taxele şi impozitele locale şi alte taxe asimilate acestora, precum şi amenzile ce se vor aplica în anul fiscal 2014 la nivelul oraşului Ocna Mureş, închirierea prin licitaţie publică a fostului sediu al biroului Taxe şi Impozite din vecinătatea Primăriei şi cuantumul burselor pentru elevii din oraş. De asemenea, se aprobă demisia din funcţia de consilier local a Claudiei Anca Şilip şi validarea mandatului de consilier local pentru Dorin Cociş.

Proiectul ordinii de zi:

 1. Proiect de hotărâre privind demisia din funcţia de consilier local a doamnei Claudia Anca Şilip şi validarea mandatului de consilier local a domnului Dorin Cociş.
 2. Proiect de hotărâre privind arpobarea concesionării prin licitaţie publică, pe o perioadă de 49 de ani a unui teren situat în Ocna Mureş, str. 9 Mai, nr.2, înscris în CF 72179 Ocna Mureş, cu nr. Cad 72179 – curţi, construcţii în suprafaţă de 40 mp, teren care face parte din domeniul privat al oraşului Ocna Mureş, preţul de pornire al licitaţiei să fie de 58 lei pe an.
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea noilor valori impozabile, taxele şi impozitele locale şi alte taxe asimilate acestora, precum şi amenzile ce se vor aplica în anul fiscal 2014 la nivelul oraşului Ocna Mureş.
 4. Proiect de hotărâre privind încheierea unui Acord de cooperare între Consiliul Judeţean Alba şi Consiliul local al oraşului Ocna Mureş pentru implementarea Programului „Alba Urban 2011” – componenta Parcuri de fitness în aer liber, pentru realizarea unui parc fitness în aer liber în parcul oraşului Ocna Mureş, pe o durată de 3 ani cu posibilitatea prelungirii lui.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea îndreptării erorii materiale din HCL 37/26.03.2013 prin înlocuirea textului de la articolul 1 „lotul nr. 2 nr. top. 1753/1/3/2/curţi, construcţii în suprafaţă de 8 mp” cu textul următor „lotul nr. 2 nr. top. 1753/1/4/2/curţi, construcţii în suprafaţă de 8 mp”.
 6. Proiect de hotărâre privind închirierea prin licitaţie publică a unor spaţii proprietate privată a oraşului Ocna Mureş situate în Ocna Mureş, str. N. Iorga nr. 23.
 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea „Achiziţie autospecială PSDI Cod CPV 34144213-4 prin procedura cerere de oferte, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai mic”, aprobarea Caietului de sarcini al achiziţiei, aprobarea comisiei de evaluare a ofertelor.
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea înscrierii în domeniul privat al oraşului Ocna Mureş a unui teren în suprafaţă de 700 mp, înscris în CF nr. 72121 – Ocna Mureş (provenită din conversia de pe hârtie a CH nr. 129 Războieni) nr. top 359/2/8 situat în Ocna Mureş, sar Războieni, str. Gării, nr. 229F.
 9. Proiect de hotărâre prin care Consiliul local al oraşului Ocna Mureş ia act de renunţarea la concesionarea terenului înscris în CF nr. 927, în suprafaţă de 4 mp, situat în Ocna Mureş, str. Al. Independenţei, nr. 14 (aferent ap.1, sc. C, Bl, 42), jud. Alba, a concesionarului SC Gabriel Unic SRL, cu sediul în Ocna Mureş, str. V. Lupu nr. 21, jud. Alba.
 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului trimestrial de execuție a bugetului local pentru trimestrul I anul 2013, conform anexelor 1 și 2.
 11. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului și numărului burselor ce se acordă elevilor din învățământul preuniversitar de stat din orașul Ocna Mureș.
 12. Proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor și tarifelor practicate pentru serviciile oferite în cadrul activității de administrare a cimitirului orășenesc Ocna Mureș.
 13.  Probleme curente.


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

34 DECESE în România, în epidemia de coronavirus. Cele mai recente cazuri, raportate în Arad, Constanța, Suceava, Hunedoara

Publicat

Au fost înregistrate încă 4 decese din cauza noului coronavirus în România. Este vorba despre persoane din Arad, Constanța, Suceava, Hunedoara, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. A fost semnalată și cea mai tânără victimă a COVID-19 de până acum: un bărbat de 43 de ani din județul Suceava, transferat la București, pacient cu arsuri. Cazurile […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT grav la Bucerdea Vinoasă. Un bărbat a murit, după ce s-a izbit cu mașina de o casă

Publicat

Un accident rutier grav s-a petrecut sâmbătă seara, în localitatea Bucerdea Vinoasă. Un bărbat de 43 de ani și-a pierdut viața. Știrea inițială Potrivit ISU Alba, este vorba despre o mașină care a ajuns în afara carosabilului, iar o persoană era în stare de inconștiență. La fața locului intervine detașamentul de pompieri Alba Iulia, pentru […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Trei tineri din Alba Iulia, cu dosare penale, după o postare cu informații false pe Facebook

Publicat

Trei persoane din Alba Iulia sunt cercetate penal după ce au publicat pe o rețea de socializare informații false și ar fi instigat la violență împotriva forțelor de ordine, anunță IPJ Alba. Potrivit sursei citate, sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de comunicarea de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Coronavirus în România: A crescut vârsta medie de îmbolnăvire. Structura pe vârste a pacienților

Publicat

Datele transmise sâmbătă de Grupul de Comunicare Strategică arată că vârsta medie de îmbolnăviri cu noul coronavirus a crescut la 46 de ani. Comparativ, luni, aceasta era de 42 de ani. Tot în intervalul celor șase zile, numărul cazurilor de COVID-19 a crescut de aproape trei ori: de la 576 la 1.452. Pe segment de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate