Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Topul firmelor, ediția XX : Cele mai competitive companii din județul Alba, premiate de Camera de Comerț și Industrie

Publicat

Pentru al XX-lea an consecutiv, Camera de Comerț și Industrie Alba va premia din nou cele mai performante companii din județ. Sub sloganul „toți oamenii de afaceri sunt buni pentru că toți contribuie la bugetul județului”, vineri, 15 noiembrie, la ora 15.00, în Sala de Bal de la Alba Mall va avea loc cea de-a XX-a ediție a evenimentului „Topul firmelor”. „Cei mai buni dintre cei mai buni” antreprenori din Alba au intrat în competiție pentru trofeele oferite ca recunoaștere a rezultatelor financiare obținute de companiile pe care le conduc.

„Topul firmelor” a devenit deja tradițional în cercul oamenilor de afaceri din Alba și reprezintă un gest de recunoștință pentru rezultatele obţinute de societăţile comerciale din judeţ, în anul precedent. Așa cum se întâmplă în fiecare an, la “Topul firmelor 2012″ sunt invitați reprezentanții celor mai importante companii din județ, personalităţi, oficialităţi, precum şi reprezentanţi ai unor importante instituţii din judeţ.

„În cea de-a XX-a ediție a celui mai important eveniment din mediul de afaceri al județului Alba,  încercăm să îi premiem pe cei mai buni oameni de afaceri, cu cele mai bune rezultate financiare în 2012. Pentru stabilirea clasamentului sunt luați în calcul cinci indicatori financiari . Îi invităm pe toți oamenii de afaceri care au fost contactați să participe, pentru că este un eveniment unic care se întâmplă o dată pe an și reprezintă recunoașterea valorii rezultatelor financiare pe care le-au avut companiile în 2012”, a declarat Corneliu Orzea, președintele Camerei de Comerț și Industrie Alba.

Stabilirea clasamentului pe domenii, grupe de activitate și grupe de mărime se realizează pe baza unei metodologii unice, aprobate la nivelul întregului Sistem Cameral. Clasamentul întocmit de Camera de Comerț și Industrie Alba este de multe ori o sursă de inspirație certificată prin acuratețea datelor pentru alte clasamente și topuri realizate de organizații și instituții locale.

Vedeți aici cum ce firme au fost premiate anul trecut:

TOPUL FIRMELOR 2011: Trofee pentru creativitate şi distincţii de excelenţă, oferite de Camera de Comerţ. Vezi lista companiilor premiate

FOTO: Arhivă 2012

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax