Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cei mai mulți absenţi de la simularea de Bac din Alba sunt de la seral. Prezenţa din a treia zi de testări

Publicat

elevi

Simulare Evaluare Națională: După ce au trecut de primele două probe, elevii din clasele a VIII – și cei din ultimii ani de liceu au susținut, joi, testările la limba română în cadrul simulării de Evaluare națională și la matematică sau istorie, pentru Bacalaureat. Nici de această dată, prezența la examene nu a fost de 100% și au lipsit mai bine de 650 de elevi, cei mai mulți din anii de liceu.

Elevii din clasele terminale de liceu au susținut, joi, simularea la proba scrisă diferențiată în funcție de profil, respectiv la matematică sau istorie. Prezența în sălile de clasă a fost la acest examen de 83%. Din cei 3.783 de potențiali absolvenți, s-au prezentat la examen un total de 3.143 de elevi. Majoritatea absenților urmează cursuri la seral sau la fără frecvență.

Aceștia vor avea de trecut în data de 29 ianuarie peste ultimul examen la care elevii pot opta în funcție de profil, fizică, chimie, biologie sau informatică.

Dacă pentru elevii de liceu examenele nu s-au terminat, cei din generală au susținut joi ultimul examen, la limba și literatura română.

Din cei 3.342 de înscriși pe liste, s-au prezentat la examen un număr de 3.280 de elevi.

Potrivit ISJ Alba, nici la aceste examene nu au fost cazuri de elevi eliminați din săli.

Vezi aici prezența și subiectele din primele zile de simulare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax